Vuokralaite Coway AP-1008CH

Ei varastossa

64,00 Meidän hinta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Määrä: kpl
Coway AP-1008CH ilmanpuhdistin hyvä yleispuhdistin, joka poistaa sekä hiukkasia, että kaasuja. Laite on saanut mm. Ruotsin ja Englannin allergialiittojen hyväksynnän.
Coway AP-1008CH ilmanpuhdististimessa on ilmanlaaduntunnistin. Max ilmamäärä 350 m3/h.

Coway ilmanpuhdistin poistaa epäpuhtauksia esisuodattimen, hajusuodattimen ja HEPA-suodattimen yhdistelmällä ja kertoo ilman puhtauden värivalolla. Puhdistin on saanut Ruotsin ja Englannin allergialiittojen tunnuksen.

Coway ilmanpuhdistimissa on ilmanlaadun tunnistin, joka säätää laitteen tehoa ilmanlaadun mukaan. Laitteessa on lisäksi neljä manuaalisesti valittavaa nopeustasoa. Coway kertoo huoneilman puhtauden erivärisillä valoilla; täysin sininen = puhdas, täysin punainen = likainen.

Ilmanpuhdistin on Energy Star -merkitty, joka tarkoittaa erittäin alhaista energiankulutusta. Laite toimii hiljaisesti, jonka ansiosta se sopii hyvin esim. makuuhuoneseen tai toimistoon.

Max ilmamäärä 350 m3/h. Annettu tilasuositus max 73 m2 kun laitetta käytetään turboteholla.

Coway AP-1008 CH ilmanpuhdistimeen sopii suodatinsetti SFA01-NH. Suodattimen vaihtoväli riippuu puhdistimen käytöstä ja ilman epöpuhtausasteesta. Valmistaja arvioi suodattimien keskimääräiseksi vaihtoväliksi  2,5 vuotta

Yritykset, kunnat ym, joilla on tarve isommalle määrälle puhdistimia, kysykää edullista tarjousta.
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi           
Puhelin: 09-323 8962   
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki 
 

Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

 

Sähkönkulutus 5-45 wattia
Mekaaninen pölynkeräysjärjestelmä (Hepa-suodatin)
Taloudellinen, pitkäikäinen HEPA suodatin, arvioitu käyttöikä 30 kuukautta
Esisuodattimen voi pestä vedellä
Medium Filter suodattimen voi imuroida, arvioitu käyttöikä 30 kuukautta
Paino ilman pakkausta 6,8 kg
Paino pakkauksen kanssa 8,2 kg
Mitat (k x l x s) 65 x 35 x 19 cm
Äänitaso 22 - 49 dB (A)
Ilmavirta(CADR) 350 m3/h
Energialuokka A
Takuu 24kk
Valmistajan antama max huonekoko noin. 73 m2


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.