Vuokralaite Coway AP-1019C

Ei varastossa

58,00 Meidän hinta

Määrä: kpl
Tyylikäs, kompakti ja tehokas ilmanpuhdistin on Asthma Allergy Nordic (Pohjoismaiden astma ja allergia yhteisö) ja ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation)  suosittelema ilmanpuhdistin. Coway AP-1019C on lisäksi voittanut iD Design Awards muotoilupalkinnon. Coway AP-1019C ilmanpuhdistin on saanut kansainvälisen Quiet Mark sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään laitteille, jotka kuuluvat oman tuoteluokkansa hiljaisimpiin. 

Pienestä koostaan huolimatta Coway AP-1019C puhdistaa jopa 263 kuutiometriä tunnissa. Eli normaalikorkuisessa 55 m² huoneen ilma kierrätetään 2 kertaa tunnissa. Sopiva huoneen koko jatkuvaan puhdistukseen on n. 33 m².
 
Coway AP-1019C ilmanpuhdistimella on kolme suodatinta, jotka yhdessä poistavat 99,97% kaikista vähintään 0,3 µm kokoisista hiukkasista. Esisuodatin poistaa suurimmat pölyt ja hiukset, aktiivihiilisuodatinrakeita sisältävä hajusuodatin poistaa tehokkaasti hajuja ja muita kaasumaisia epäpuhtauksia ja erittäin tehokas Green HEPA-13 suodatin poistaa pieniäkin hiukkasia. 
  
Coway AP-1019C ilmanpuhdstimella on automaattinen tehonsäätö, joka hiukkassensorin avulla säätää tehoa kovemmaksi kun ilmanlaatu on heikko ja hiljemmalle kun sisäilmanlaatu on saatu hyväksi. Ilmanpuhdistin ilmoittaa, kun on aika puhdistaa esisuodatin tai vaihtaa muut suodattimet. Automaattitoiminto on myös ekologinen ja taloudellinen, koska ilmanpuhdistin ei käy turhaan kovalla teholla. 

Nuku yösi rauhassa laittamalla puhdistin "silent" tilaan. Hiljaisessa tilassa laite on lähes äänetön ja virrankulutus on erittin pieni. 

Korealainen Coway on Aasian suurin ilmanpuhdistinvalmistaja, joka on tunnettu moderneista, hinta-/laatusuhteeltaan erinomaisista tuotteista. Alhainen energiankulutus ja pitkäikäiset suodattimet ovat tunnusomaisia Coway ilmanpuhdistimille.

Yritykset, kunnat ym, joilla on tarve isommalle määrälle puhdistimia, kysykää edullista tarjousta.
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi           
Puhelin: 09-323 8962   
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki 
 

Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

Malli: Coway AP-1019CVäri: ValkoinenSuositeltu maksimaalinen huonekoko: 55 m² (sopivampi koko 33 m²Maximi ilmamamäärä: 263 m³/HHepa suodatin: Green Hepa-13Koko (KxLxS): 469 x 340 x 165 mmÄänen voimakkuus: 27,8-59,7 dBA dBSähkön kulutus: 3,4W-35W, 230V, 50HzTakuu 2 vuotta