Vuokralaite Coway AP-1512HH

Ei varastossa

64,00 Meidän hinta

Määrä: kpl
Coway Airmega Mighty on korkealaatuinen ilmanpuhdistin, jonka suodatintekniikka poistaa kotisi sisäilmasta laajan kirjon erilaisia epäpuhtauksia.
Laitteen CADR-arvo on 232 m3 /h, ja sillä voi puhdistaa huoneilman noin 33 m2 :n kokoisesta tilasta. Tämä tehokkuus on tuonut Airmega Mightylle parhaan ilmanpuhdistimen tittelin USA:ssa Wirecutter-sivuston arvioimana jo yhdeksänä peräkkäisenä vuotena (2015–2023).

Airmega Mighty tarjoaa vahvaa suorituskykyä. Se on ilmanpuhdistin, jossa on Green True HEPA™ -suodatin joka tuo puhdasta ilmaa kaikkiin tiloihin vuorokauden ympäri. Airmega Mightyssa on pestävä esisuodatin, vihreä HEPA™-suodatin ja aktiivihiilisuodatin erilaisten epäpuhtauksien, kuten pölyn, siitepölyn, lemmikkieläinhiukkasten, savun ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) keräämiseen.
Esisuodatin kerää suuria hiukkasia, kun taas HEPA-suodatin kerää 99,99 %* jopa 0,01 mikrometrin kokoisista hiukkasista. Aktiivihiilisuodatin imee itseensä hajuja ja kemikaaleja.

Airmega Mighty on saanut Asthma Allergy Nordicin sertifikaatin, mikä omalta osaltaan kertoo sen  suorituskyvystä ja kyvystä torjua allergeeneja ja muita haitallisia hiukkasia.

Palkinnot & sertifikaatit:
Asthma Allergy Nordic, ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation), Pinup Design Awards, Good Design Award, International Design Excellence Awards.

Täynnä älykkäitä toimintoja
• Auto Mode Säätää puhallinnopeuden automaattisesti vallitsevan ilmanlaadun mukaan tasoilla 1–3.
• Sleep Mode Laite siirtyy Sleep Mode -tilaan melun ja virrankäytön vähentämiseksi, kun huoneessa on pimeää ja ilmanlaatu on ollut hyvä kolmen minuutin ajan.
• ECO Mode Jos ilmanlaatu pysyy hyvänä yli 30 minuutin ajan, puhallin pysähtyy automaattisesti energiaa säästääkseen.
• Vital ION -ionisointi Vital Ionizer siirtää elektronivarauksia ympäröiviin hiukkasiin osana nelivaiheista suodatusprosessia haitallista otsonia tuottamatta. Ilmanpuhdistuksen laatu paranee, koska suodatin kerää ionisoidut hiukkaset paremmin.

Yritykset, kunnat ym, joilla on tarve isommalle määrälle puhdistimia, kysykää edullista tarjousta.
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi           
Puhelin: 09-323 8962   
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki 
 

Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

 

Huonekattavuus: 33 m²
CADR-arvo: (Clean Air Delivery Rate) 232 m3 /h
Suodattimen osat: Esisuodatin + Hajunpoistosuodatin + Green True HEPA™ -suodatin + Vital Ion
Suodattimen käyttöikä: Hajunpoistosuodatin (6 kuukautta), Green True HEPA™-suodatin (1 vuosi)
Ilmavirran säädin: 5 tasoa (Auto / 1 / 2 / 3 / Eco)
Ilmanlaatumittari: 3 väriä (sininen/violetti/punainen)
Äänitaso: 24,4 ~ 53,8 dB(A)
Ajastin: 1, 4, 8 tuntia
Mitat: (L x K x S) 466 x 430 x 250 mm
Paino: 5,9 kg
Energiankulutus: Min 4,9 W – max 77 W