Vuokralaite Coway AP-1515G

Ei varastossa

118,00 Meidän hinta

Määrä: kpl
Helppokäyttöinen ilmanpuhdistin, joka on saanut mm. Ruotsin, Norjan ja Tanskan Allergia- ja astmaliittojen hyväksynnän. 

Coway AirMegalle on myönnetty ECARF-sertifikaatti, joka on eurooppalainen laatumerkintä astma- ja allergiatuotteille. 

Kaksisuuntainen ilmanotto lisää kapasiteettia pitäen laitteen äänitason hiljaisena. Coway AP-1515G ilmanpuhdistin on saanut kansainvälisen Quiet Mark sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään laitteille, jotka kuuluvat oman tuoteluokkansa hiljaisimpiin. 
Coway AirMega1515 ilmanpuhdistimen teho riittää isoonkin huoneeseen. Sen kierrättämä ilmavirta on max 561 m³/h. 

Coway AirMega ilmaisee ilmanlaadun neljällä eri värillä. Smart tilassa se sammuttaa itsensä kun on saavuttanut hyvän ilmanlaadun. Sensori valvoo ilmanlaatua ja laite käynnistyy tarvittaessa uudestaan, kuitenkin vähintään 30 minuutin välein kymmeneksi minuutiksi. Toiminto vähentää virrankulutusta pitäen kuitenkin huolta ilmanlaadusta. 

  
Unitilassa laite sammuttaa kaikki valot ja siirtyy erittäin hiljaiseen toimintatilaan. 

Coway AirMega laitteessa on kaksinkertaiset suodattimet, koska se ottaa ilmaa sisään kahdesta suunnasta. Laitteessa on esisuodattimet ja MAX2 suodatimet, jotka koostuu HEPA- ja aktiivihiilisuodattimista. Suodatin poistaa 99,97% kaikista partikkeleista, jotka ovat yli 0,3 mikrometriä. AirMega ilmoittaa kun esisuodattimet tulee imuroida ja kun MAX-2 suodatin tulee vaihtaa. MAX2-suodatinvaihtoväli on noin 12 kuukautta. 

Ilmanpuhdistin voidaan liittää langattomaan verkkoon ja näin ilmanlaatua on mahdollista seurata IOCareApp sovelluksen avulla. Laitetta on mahdollista ohjata sovelluksen kautta. 

Korealainen Coway on Aasian suurin ilmanpuhdistinvalmistaja, joka on tunnettu moderneista, hinta-/laatusuhteeltaan erinomaisista tuotteista. Alhainen energiankulutus ja pitkäikäiset suodattimet ovat tunnusomaisia Coway ilmanpuhdistimille.

Yritykset, kunnat ym, joilla on tarve isommalle määrälle puhdistimia, kysykää edullista tarjousta.
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi           
Puhelin: 09-323 8962   
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki 
 

Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

 • sähkön kulutus 57 W, 230V, 50Hz
 • melutaso 22-52 dB(A)
 • ilmavirta 561 m³/h 
 • mitat (K x l x s) 53.2 x 34.5 x 34.5 cm
 • paino 9.7 kg (12.4 kg pakkauksen kanssa)
 • huoneen suositeltu maksimikoko 117 m²
 • turvajärjestelmä: virta katkeaa jos sivuluukku avataan
 • uni toiminto ja smart tila
 • ilmanlaadun tunnistin, jolla 3 herkkystilaa.
 • suodattimen vaihtoväli noin 12 kk.
 • takuu 2 vuotta