Allergiasuodatin Filtrete GSU-60 valmis pakkaus

Ei varastossa

Hinta: 24,50

KOKO (suluissa varastosaldot)
Määrä: kpl
Filtrete GSU-60 on erinomainen allergiasuodatin, sillä se pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja homesienten itiöt. Se estää myös likaavan katupölyn pääsyn sisätiloihin täydellisesti, suodattaen tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut, silmin näkymättömät pienhiukkaset.

Filtrete on selkeästi tehokkain raitisilmaventtiileissä tai tuuletusikkunoissa käytettävistä suodatinmateriaaleista.

Filtrete GSU60 suodattimet valmiissa pakkauksissa ovat heti noudettavissa myymälästämme Helsingissä!

Verkkokaupassamme näkyy pienimmän pakkauskoon hinta, johon on isommissa pakkauksissa lisätty +merkillä varustettu lisähinta.

 
Siitepöly- ja katupölysuodatin Filtrete GSU-60

Filtrete suodatinkangas on ehdottoman tehokas siitepölysuoja ikkunaan, sillä se pysäyttää siitepölyistä 100%. Filtrete pysäyttää tehokkaasti myös mikroskooppisen pienet saastehiukkaset, joita aiheuttavat mm. liikenne, puun pienpoltto ja ajoittain myös metsäpalot ym. kaukokulkeutumat. 

Pienetkin hiukkaset tarttuvat Filtrete suodatinkankaaseen sen kuiduissa olevan sähköisen varauksen ansiosta. Siksi kankaan ei tarvitse olla tiheää suodattaakseen tehokkaasti ja raitis ilma pääsee hyvin virtaamaan sen läpi. Filtrete GSU-60 on Filtrete materiaaleista ohuinta, jonka ansiosta se on erinomainen suodatin etenkin kesäaikana kun hyvä ilmanläpäisykyky on tärkeää. Filtrete GSU-60 materiaali on varustettu materiaalin kestävyyttä parantavalla tukikalvolla.

Filtrete suodatinkangasta saa valmiina 50 cm x 114 cm, 80 cm x 114 cm, 130 cm x 114 cm, 150 cm x 114 cm ja 180 cm x 114 cm kokoisina paloina. Teippi ei sisälly pakettiin, mutta sen voi ostaa erikseen 25 metrin rullassa. 2-puolinen teippi, 25 m

Kun suodatin laitetaan tuuletusluukkuun, jossa on metallinen (ei alumiininen) ulkoritilä, saa suodattimen kätevimmin kiinnitettyä magneeteilla. Magneetit

Myymme Filtrete suodatinkangasta myös määrämittaisena. Määrämittaisia paloja voit tilata verkkokaupastamme tai voit noutaa ne liikkeestämme Helsingissä. Emme pysty aina leikkaamaan suodattimia määrämittaan odottaessa, joten tee tilaus etukäteen mikäli haluat noutaa suodattimet. Jos myymälässämme on muita asiakkaita, palvelemme heitä ennen kuin ryhdymme leikkaamaan suodattimia määrämittaan. Paras tapa tilauksen tekemiseen on sähköposti. Filtrete GSU60 suodatinkangas määrämittaisena.