Allergiasuodatin Filtrete GSU-60 valmis pakkaus

Ei varastossa

24,50 Meidän hinta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
KOKO (suluissa varastosaldot)
Määrä: kpl
Filtrete GSU-60 on erittäin tehokas, sillä se suodattaa käytännössä kaikki likaavat hiukkaset, siitepölyt ja homesienten itiöt. Lisäksi se suodattaa tehokkaasti mm. liikenteen ja puunpolton tuottamat erittäin pienet hiukkaset. Myös PAH-yhdisteet suodattuvat hyvin, sillä ne ovat pääsääntöisesti hiukkasiin sitoutuneita.

Filtrete on selkeästi tehokkain raitisilmaventtiileissä tai tuuletusikkunoissa käytettävistä suodatinmateriaaleista.

Filtrete GSU60 suodattimet valmiissa pakkauksissa ovat heti noudettavissa myymälästämme Helsingissä.
 
Siitepöly- ja katupölysuodatin Filtrete GSU-60

Filtrete suodatinkangas on ehdottoman tehokas siitepölysuoja ikkunaan, sillä se pysäyttää siitepölyistä 100%. Filtrete pysäyttää tehokkaasti myös mikroskooppisen pienet saastehiukkaset, joita aiheuttavat mm. liikenne, puun pienpoltto ja ajoittain myös metsäpalot ym. kaukokulkeutumat. 

Pienetkin hiukkaset tarttuvat Filtrete suodatinkankaaseen sen kuiduissa olevan sähköisen varauksen ansiosta. Siksi kankaan ei tarvitse olla tiheää suodattaakseen tehokkaasti ja raitis ilma pääsee hyvin virtaamaan sen läpi. Filtrete GSU-60 on Filtrete materiaaleista ohuinta, jonka ansiosta se on erinomainen suodatin etenkin kesäaikana kun hyvä ilmanläpäisykyky on tärkeää. Filtrete GSU-60 materiaali on varustettu materiaalin kestävyyttä parantavalla tukikalvolla.

Filtrete suodatinkangasta saa valmiina 50 cm x 114 cm, 80 cm x 114 cm, 130 cm x 114 cm, 150 cm x 114 cm ja 180 cm x 114 cm kokoisina paloina. Teippi ei sisälly pakettiin, mutta sen voi ostaa erikseen 25 metrin rullassa. 2-puolinen teippi, 25 m

Kun suodatin laitetaan tuuletusluukkuun, jossa on metallinen (ei alumiininen) ulkoritilä, saa suodattimen kätevimmin kiinnitettyä magneeteilla. Magneetit

 

Filtrete-kankaan suodatinkuitu on valmistettu kosteuden kestävästä polypropeenista (PP). Polypropeeni johtaa erittäin huonosti sähköä ja hylkii vettä. Kuitu kestää hyvin lämpöä ja materiaali on käynyt menestyksekkäästi läpi useita viranomaisten palotestejä (standardit BS3120, DIN 54438, UL 900 ja FMCSS302).

Erottelukyky on osoittautunut erinomaiseksi kaikissa olosuhteissa: -40 °C asteesta +90 °C asteeseen. Filtrete-suodatinmateriaalin kuidut ovat poikkileikkaukseltaan suorakaiteen muotoisia ja vahvuudeltaan noin 10 mikronia. Leveyttä kuiduilla on noin 60 mikronia, mikä lisää edelleen suodattimen tehokasta suodatuspinta-alaa.

Filtrete-kuidun varaustiheys on noin 50 nC/cm, mikä on suurempi kuin muiden samankaltaisten kuitujen. Filtrete-suodattimia voidaan varastoida vähintään viisi vuotta (normaaliolosuhteissa) ilman, että suodatinkankaan ominaisuudet sanottavasti muuttuvat.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.