Otsonaattori, vuokraus postin kautta: Airmaster BLC 500

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 3 kpl

60,00 6000 Meidän hinta
Määrä: kpl
Kirjaa ostoskorissa toivekenttään haluamasi vuokra-ajan, niin varaamme laitteen/laitteet sinulle. Olemme yhteydessä jos jostain syystä haluamasi vuokra-ajankohta ei ole toteutettavissa.
 
Ensimmäinen vuorokausi 60 €, sen jälkeen 10 €/ vrk. Ennen toimitusta peritään yhden vuorokauden vuokra 60 € + toimituskulut 35 € + 150 € pantti = 245 €.
Lähetyskulut 35€ sisältää myös palautuksen.

Jos vuokraat useamman otsonaattorin, myönnämme niistä ensimmäisen vuorokauden osalta 50% alennuksen. Lisäpäivät ovat 10€/ vrk.

Panttisummasta vähennetään vuokra lisäkäyttövuorokausien mukaisesti, ja loput summasta palautetaan asiakkaalle kun laite on palautettu. Vuokra-aika alkaa siitä päivästä kun laite on ollut noudettavissa postissa ja päättyy sinä päivänä kun laite on lähtenyt paluumatkalle. Jos vuokrattu otsonaattori ei ehdi saman päivän kuljetukseen, lasketaan myös seuraava päivä vuokra-ajaksi.

Rahojen palautus tapahtuu paytrailin kautta.

Soveltuu hajunpoistoon esim. yksiöissä ja pienissä kaksioissa. Myös isompiin huoneistoihin, jos ne voidaan käsitellä useassa osassa, tai useampi otsonaattori kerralla. Soveltuu hajunpoistoon mm. autoissa, hotellihuoneissa ja asunnoissa.

Laitteessa on säädettävä otsonituotto sekä ajastin.

Laitteessa valmius seinäasennukseen.
Otsonituotto 0- 500 mg/h
Ilmavirtaus 116 m³/h
Tekniikka generaattorikenno
Ajastin
Mitat (P x S x K) 270x180x160 mm
Paino noin 2,1 kg
Virrankulutus 20 W/100- 230 V
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.