Hengitysilmanlämmitin + Lämpöhuppu tummansininen

Varastossa 8 kpl

Hinta: 49,50 4950
Määrä: kpl

PAKKASELLAKIN VOI ULKOILLA

Monet ihmiset joutuvat rajoittamaan ulkona liikkumistaan kylmän ilman takia. Astmaatikkojen on usein vaikea hengittää kylmässä ja kylmyys rasittaa täysin terveidenkin ihmisten keuhkoja ja hengitysteitä. Hengitysilmanlämmitin lämmittää ja kostuttaa hengitysilman tehden ulkona liikkumisen turvalliseksi ja miellyttäväksi pakkasillakin.

Hengitysilmanlämmitin lämmittää sisään hengitettävän ilman ja Jonaset lämpöhuppu suojaa koko pään alueen viimalta. Hupun päällinen on 100% dralonia (PC-HB) ja vuori 100% puuvillaa.

Toimitus sisältää yhden lämmittimen.

Huom! Lämpöhuppu ei mahdu kypärän alle.

Huom! Hygieniatuotteilla on sama 14 päivän palautusoikeus kuin muilla tuotteilla, mutta niitä ei missään nimessä voi ottaa käyttöön tai sellaisen hygieniatuotteen pakkausta avata, jota ei enää saa kiinni. Hygieniatuote kärsii käyttämisestä aina, eikä tuotetta voida myydä uutena eteenpäin tämän jälkeen. Hygieniatuotteita ovat mm. hengityssuojaimet, nenähuuhtelukannut, suola- ja vesipiiput sekä hengitysilmanlämmittimet.

Arvostele tämä tuote

05.02.2020 - Unski

Tämä tuote mahdollistaa ulkoilun ja lenkkeilyn kovallakin pakkasella. Lämmin kypärämyssy sisävuorilla. Loistava tuote. Voi peittää myös nenän. Ollut käytössäni lähes 20 vuotta,ei mene pesussa miksikään edelleen kuin uusi. Ei tarvitse erillistä kaulaliinaa. Suosittelen lämpimästi.