Euromate/Plymovent Grace MediaMax vaihtosuodatin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 4 kpl

172,00 17200 Meidän hinta
Määrä: kpl
MediaMax suodattimen pinta-ala on erittäin iso, jonka ansiosta se on pitkäkestoinen ja sen ilmanvastus pysyy pienenä ja puhdisitmen äänitaso alhaisena.

Plymovent ja Euromate tuotteet ovat täsmälleen samat. Niitä on vain valmistettu kahdella eri nimellä.
MediaMax suodatin puhdistaa mikroskooppisen pienet hiukkaset, kuten esimerkiksi katupölyn sekä siitepölyn. MediaMax suodatinpaketti sisältää myös aktiivihiilisuodattimen, joka poistaa hajuja ja kaasuja. Suodattimen vaihtoväli on noin 6 kk.
 

Grace ilmanpuhdistimessa käytetään esisuodattimena normaalisti karkeasuodatinta, joka pysäyttää vain kaikkein isoimmat hiukkaset. Voit kuitenkin käyttää esisuodattimena huomattavasti tehokkaampia materiaaleja, jolloin saat paremman suodatuksen ja hintavampi Hepa-suodatin kestää kauemmin. Materiaalit ovat harvarakenteisia, jonka vuoksi ne eivät kasvata ilmanvastusta juuri enempää kuin heikkotehoinen karkeasuodatin.

Jos haluat parantaa erityisesti hajun ja kaasumaisten epäpuhtauksien poistoa, voit käyttää esisuodattimena noin 12 mm paksuista aktiivihiilisuodatinta, jolloin puhdistimessa on kaikkiaan kolminkertainen aktiivihiilisuodatin. Aktiivihiilisuodattimen hinta on 20,00 €.

Toinen vaihtoehto on käyttää esisuodattimena Aktiivihiilisuodattimen ja Filtrete hiukkassuodasuodattimen yhdistelmää, joka koostuu yhteen nidotuista 6 mm aktiivihiilisuodattimesta ja F7 luokan Filtrete hiukkassuodattimesta. Yhdistelmäsuodattimen hinta on 20,00 €.


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.