Ilmanpuhdistin COWAY Airmega Mighty AP-1512HH, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 3 kpl

349,00 34900 Meidän hinta
399,00 € 39900 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 349,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

Coway Airmega Mighty on korkealaatuinen ilmanpuhdistin, jonka suodatintekniikka poistaa kotisi sisäilmasta laajan kirjon erilaisia epäpuhtauksia.
Laitteen CADR-arvo on 232 m3 /h, ja sillä voi puhdistaa huoneilman noin 33 m2 :n kokoisesta tilasta. Tämä tehokkuus on tuonut Airmega Mightylle parhaan ilmanpuhdistimen tittelin USA:ssa Wirecutter-sivuston arvioimana jo yhdeksänä peräkkäisenä vuotena (2015–2023).

Puhdistin on myös vuokrattavissa.
Vuokra vähintään kolmen kuukauden jaksona 32 €/kk. Lyhyempänä jaksona vuokra on 64 €/kk. Vähintään kuuden kuukauden jakson vuokra on edullinen 27€/kk.
Jos lunastat vuokraamasi puhdistimen itsellesi ensimmäisen vuokrajakson aikana, hyvitämme maksamasi vuokran ostohinnasta täysimääräisenä!
Vuokraa ilmanpuhdistin

 
Airmega Mighty tarjoaa vahvaa suorituskykyä. Se on ilmanpuhdistin, jossa on Green True HEPA™ -suodatin joka tuo puhdasta ilmaa kaikkiin tiloihin vuorokauden ympäri. Airmega Mightyssa on pestävä esisuodatin, vihreä HEPA™-suodatin ja aktiivihiilisuodatin. Puhdistin toimii tehokkaasti erilaisten epäpuhtauksien, kuten pölyn, siitepölyn, lemmikkieläinallergeenien, savun ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) eliminoimiseen .
Esisuodatin kerää suuria hiukkasia, kun taas HEPA-suodatin kerää 99,99 %* jopa 0,01 mikrometrin kokoisista hiukkasista. Aktiivihiilisuodatin imee itseensä hajuja ja kemikaaleja.

Airmega Mighty on saanut Asthma Allergy Nordicin sertifikaatin, mikä omalta osaltaan kertoo sen  suorituskyvystä ja kyvystä torjua allergeeneja ja muita haitallisia hiukkasia.

Palkinnot & sertifikaatit:
Asthma Allergy Nordic, ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation), Pinup Design Awards, Good Design Award, International Design Excellence Awards.

Täynnä älykkäitä toimintoja
• Auto Mode Säätää puhallinnopeuden automaattisesti vallitsevan ilmanlaadun mukaan tasoilla 1–3.
• Sleep Mode Laite siirtyy Sleep Mode -tilaan melun ja virrankäytön vähentämiseksi, kun huoneessa on pimeää ja ilmanlaatu on ollut hyvä kolmen minuutin ajan.
• ECO Mode Jos ilmanlaatu pysyy hyvänä yli 30 minuutin ajan, puhallin pysähtyy automaattisesti energiaa säästääkseen.
• Vital ION -ionisointi Vital Ionizer siirtää elektronivarauksia ympäröiviin hiukkasiin osana nelivaiheista suodatusprosessia haitallista otsonia tuottamatta. Ilmanpuhdistuksen laatu paranee, koska suodatin kerää ionisoidut hiukkaset paremmin.
Tekniset tiedot

Huonekattavuus: 33 m²

CADR-arvo: (Clean Air Delivery Rate) 232 m3 /h

Suodattimen osat: Esisuodatin + Hajunpoistosuodatin + Green True HEPA™ -suodatin + Vital Ion

Suodattimen käyttöikä: Hajunpoistosuodatin (6 kuukautta), Green True HEPA™-suodatin (1 vuosi)

Ilmavirran säädin: 5 tasoa (Auto / 1 / 2 / 3 / Eco)

Ilmanlaatumittari: 3 väriä (sininen/violetti/punainen)

Äänitaso: 24,4 ~ 53,8 dB(A)

Ajastin: 1, 4, 8 tuntia

Mitat: (L x K x S) 466 x 430 x 250 mm

Paino: 5,9 kg

Energiankulutus: Min 4,9 W – max 77 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.