ALE 26 %
  • Dolceclima ilmastointilaite
  • Ilmastointilaite Dolceclima Silent 10 Wifi Olimpia Splendid
  • olimpia splendid ilmastointilaite

Ilmastointilaite Dolceclima Silent 10 Wifi Olimpia Splendid

Varastossa 8 kpl

Hinta: 658,00 65800 895,00 € 89500
Määrä: kpl

Tiedostot

Laadukkaat Olimpia Splendid ilmastointilaitteet

Dolceclima Silent 10 Wifi on hiljainen siirrettävä ilmastointilaite.

Dolceclima Silent ilmastointilaite viilentää ja poistaa kosteutta, vähentäen  lämpimän ja kostean ilman aiheuttamaa nihkeyttä. Laite toimii myös pelkkänä kosteudenpoistajana.

Uusissa malleissa kylmäaineena on R290.

 

Siirrettävässä ilmastointilaitteessa on poistoputki, jonka kautta lämmin ilma ja kosteus puhalletaan ulos. Yleensä ilma johdetaan ulos ikkunan kautta, jolloin kätevin ja toimivin tapa on kiinnittää  ikkunaan määrämittainen levy tai huomaamaton, läpinäkyvä pleksi. Putki on tällöin helppo kiinnittää ja irrottaa, eikä lämmin ilma pääse ikkunan kautta takaisin sisälle. Me teetämme pleksejä 1-2 viikon toimitusajalla, joten pleksi kannattaa tilata ajoissa.

Voit noutaa laitteen liikkeestämme Helsingissä (Sturenkatu 43) tai voit tilata sen ulko-ovelle toimitettuna. Kuljetus Suomessa maksaa 76 €.

Helsingin seudulla, 25 km säteellä Vallilasta autoteitse toimituksen hinta on 30 € ja laite tuodaan sisälle asti. Toimitusta lähiseudulle ei voi tilata verkkokaupastamme, mutta voit tilata sen myymälässämme, puhelimitse tai sähköpostilla. 


Huippuhinta!

Dolceclima Silent 10 Wifi ilmastointilaite on saatavana myymälästämme heti!

Olemme avoinna arkisin klo 9-17. Keskiviikkoisin olemme auki klo 9-18.

Dolceclima Silent ilmastointilaitteissa on automaattinen kondenssiveden poisto, joka tarkoittaa, ettei  vaivalloisia vesisäiliön tyhjentämisiä tarvita!

Valmistaja antaa Dolceclima Silent 10 Wifi ilmastointilaitteelle tilasuositukseksi max 35 m2. Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista. Olennaista on myös se, miten lämmin ilma johdetaan ulos. Tehon kannalta on tärkeää kiinnittää poistoputki niin, ettei lämmin ilma pääse saman tien sisälle. 

Ilmastointilaite erottaa lämpimän ja kylmän ilman, puhaltaen kylmän ilman sisälle ja lämpimän ilman putken kautta ulos. Useimmissa asunnoissa  kätevin tapa lämpimän ilman ulos johtamiseen on kiinnittää mittojen mukainen levy tai pleksi tuuletusikkunaan kesän ajaksi. Näin ilmastointilaite jäähdyttää tehokkaammin ja putki on nopea ja helppo kiinnittää ja irrottaa. Läpinäkyvä pleksi on huomaamaton, eikä se ei pimennä ikkunaa, vaan näyttää normaalilta lasilta. Pleksit teetetään mittatilauksena ja niitä on saatavana meiltä. Tarvittaessa käymme myös mittaamassa ikkunaan sopivan pleksin koon ja asennamme pleksin ja ilmastointilaitteen käyttövalmiiksi. Pleksien toimitusaika on normaalisti 1-2 viikkoa.

Dolceclima Silent 10 Wifi ominaisuudet:
Siirtämistä helpottavat pyörät
Pestävät suodattimet
Kiertomäntäkompressori
Tangentiaalipuhallin
Huonetermostaatti
Kaukosäädin
24 tunnin ajastin.

Dolceclima Silent 10 Wifi ilmastointilaitteen äänenpainetaso on alimmillaan 48 dBA. Tämä on perinteinen tapa ilmoittaa äänitaso. Äänen virallinen mittaustapa muuttui muutama vuosi sitten, jonka vuoksi laitteen tyyppikilvessä ilmoitetaan uuden standardin mukaisesti äänen tehotaso, joka on max 63 dBA.


Voit tulla tutustumaan laitteisiin myymälässämme!

Linkki: Kaikki Olimpia ilmastointilaitteet


Olimpia Splendid Dolceclima Silent ohjekirja suomeksi.

Valmistajan tuotesivut englanniksi


Meiltä myös ilmalämpöpumput käyttökuntoon asennettuina! Ilmalämpöpumput
Dolceclima Silent 10 Wifi ilmastointilaite

Jäähdytysteho 2,6 kW
m2 suositus 10 - 35 m2
Äänenpainetaso (min-max) 48-51 dBA
Äänentehotaso max 63 dB(A)
Jännite 230 - 50 V-Hz
Nimellistehontarve 900 W
Ilmamäärä (max) 355 m3/h
Kylmäaine R290
Kuivausteho 1,5 l/h
Puhallin nopeuksia 3
Mitat (l x k x s) 460x762x396 mm
(pakkauksessa 496x860x460 mm)
Letkun pituus 1,5 m, halkaisija 120 mm
Paino 28 kg (pakkauksen kanssa 36 kg)
Energian hyötysuhde 2,8
Energiatehokkuusluokka A
Takuu 2 vuotta
Arvostele tämä tuote

30.06.2023 - Eija Saha

Käytössä toista kesää, helpottaa hyvin, vaikka ei seiniä viilennäkään. Asennettu poistumisputki tuloilman aukkoon.

23.06.2020 - R

Ensin rämisi oudosti (resonointiääni), mutta käytyään maahantuojalla korjauksessa aivan loistava laite. Viilentää mukavasti ja tehokkaasti ilta-aurinkoista kerrostaloyksiötä. Yllättävän hiljainen, pystyy katsomaan telkkaria koneen huristessa vieressä.