Jonaset hengitysilmanlämmitin fleece lämpökaulurilla

Ei varastossa

49,00 Meidän hinta
59,50 € Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 745,00 €

VÄRI (suluissa varastosaldot)
Määrä: kpl
PAKKASELLAKIN VOI ULKOILLA
Monet ihmiset joutuvat rajoittamaan ulkona liikkumistaan kylmän ilman takia. Astmaatikkojen on usein vaikea hengittää kylmässä ja kylmyys rasittaa täysin terveidenkin ihmisten keuhkoja ja hengitysteitä. Hengitysilmanlämmitin lämmittää ja kostuttaa hengitysilman tehden ulkona liikkumisen turvalliseksi ja miellyttäväksi pakkasillakin.
Fleece lämpökauluri on valmistettu pehmeästä ja lämpimästä fleece kankaasta. Pakkassuojain asetetaan kaulurissa olevaan taskuun. Lämpökauluri suojaa tehokkaasti viimalta. Se on helppo kiinnittää ja irrottaa.Pakkaus sisältää Fleece kaulurin ja hengitysilmanlämmittimen. Valmistettu 100%:sta polyesteristä. ja ruostumaton haponkestävä teräksestä.


Huom! Hygieniatuotteilla on sama 14 päivän palautusoikeus kuin muilla tuotteilla, mutta niitä ei missään nimessä voi ottaa käyttöön tai sellaisen hygieniatuotteen pakkausta avata, jota ei enää saa kiinni. Hygieniatuote kärsii käyttämisestä aina, eikä tuotetta voida myydä uutena eteenpäin tämän jälkeen. Hygieniatuotteita ovat mm. hengityssuojaimet, nenähuuhtelukannut, suola- ja vesipiiput sekä hengitysilmanlämmittimet.