Suolaterapiamalja saunaan

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 29,00
Määrä: kpl

Saunasta saa helposti ja edullisesti suolaterapiahuoneen. Saunia suolaterapiamalja "Köyhän miehen suolahuone" on kristallisuolapaloja sisältävä vuolukivimalja,  joka asetetaan riippumaan katosta kiukaan yläpuolelle.

Lämmin malja ja kiukaasta nouseva höyry irrottavat suolahiukkasia ilmaan. Suola hoitaa lauteilla istuvien ihmisten ihoa ja hengityselimiä ilman sivuvaikutuksia.

Saunia suolaterapiamalja sopii jokaiseen saunaan. Se on myös erinomainen lahja tai tuliainen kaikille saunojille ja erityisesti hengitystieongelmista kärsiville.

 

Suolaterapiamalja on suunniteltu parantamaan ilmanlaatua saunassa. Malja on valmistettu suomalaisesta vuolukivestä ja siinä käytetään Himalajan puhtailta vuoristoalueilta louhittua vuorisuolaa.

Suolaterapiamalja on helppo laittaa paikalleen. Ruuvaa kiinnityskoukku kattoon ja varmista sen pitävyys. Mitoita sen jälkeen mukana olevan ketjun pituus niin, että malja asettuu 50-60 cm kiuaskivien yläpuolelle siten, ettei löylyvesi osu siihen. Lisää suolapalat maljaan ja ripusta malja roikkumaan. Laita sauna lämpiämään ja saat suolaterapiaa kotisaunassa helposti ja edullisesti.

Maljaa voi vaihtoehtoisesti käyttää myös tuoksumaljana.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.