Suolaterapiamalja saunaan

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 18 kpl

37,00 3700 Meidän hinta
40,00 € 4000 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 40,00 €

Määrä: kpl

Saunasta saa helposti ja edullisesti suolaterapiahuoneen. Saunia suolaterapiamalja on kristallisuolapaloja sisältävä vuolukivimalja,  joka asetetaan riippumaan katosta kiukaan yläpuolelle.

Lämmin malja ja kiukaasta nouseva höyry irrottavat suolahiukkasia ilmaan. Suola hoitaa lauteilla istuvien ihmisten ihoa ja hengityselimiä ilman sivuvaikutuksia.

Saunia suolamalja sopii jokaiseen saunaan. Se on myös erinomainen lahja tai tuliainen kaikille saunojille ja erityisesti hengitystieongelmista kärsiville.

Tuotteessa ei ole kuvan mukaisesti näin paljon suolapaloja. Suolapaloja voi ostaa erikseen ja lisätä maljaan. 

Suolaterapiamalja on suunniteltu parantamaan ilmanlaatua saunassa. Malja on valmistettu suomalaisesta vuolukivestä ja siinä käytetään Himalajan puhtailta vuoristoalueilta louhittua vuorisuolaa.

Suolamalja on helppo laittaa paikalleen. Ruuvaa kiinnityskoukku kattoon ja varmista sen pitävyys. Mitoita sen jälkeen mukana olevan ketjun pituus niin, että malja asettuu 50-60 cm kiuaskivien yläpuolelle siten, ettei löylyvesi osu siihen. Lisää suolapalat maljaan ja ripusta malja roikkumaan. Laita sauna lämpiämään ja saat suolaterapiaa kotisaunassa helposti ja edullisesti.

Maljaa voi vaihtoehtoisesti käyttää myös tuoksumaljana.
 
Paino: 870 g
Korkeus: 7 cm
Halkaisija: 8,5 cm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.