Vuokralaite LightAir CellFlow Mini 100

Ei varastossa

52,00 Meidän hinta

Määrä: kpl

Pienikokoinen LightAir CellFlow Mini ilmanpuhdistin sopii erinomaisesti työpöydälle tai pieneen huoneeseen. Puhdistimen paino on vain 1 kg ja sen mitat ovat noin 20 cm x 20 cm x 9 cm, joten sen saa sopimaan pieneenkin tilaan.

CellFlow Mini on laitteen fyysiseen kokoon nähden erinomaisen tehokas ja hiljainen. Harvarakenteisen ja sähköistetyn suodattimen ja suuren ilmavirtauksen ansiosta CellFlow Mini puhdistaa lähiympäristön tehokkaasti pienistäkin hiukkasista, myös bakteereista ja viruksista.

Ilmanpuhdistimen suurin puhdistusteho on 100 m³/tunti äänitason ollessa 38 dB. Yöaikaan makuuhuoneessa tai muulloin kun äänitaso ei saa häiritä, kannattaa käyttää pientä tehoa, jolloin äänitaso on ainoastaan 20 dB, mutta ilmamäärä kuitenkin 45 m³/tunti.

LightAir CellFlow Mini käyttää samaa teknologiaa kuin Cair DEP -ilmanpuhdistimet. Suomessa tehty ilmanpuhdistintesti osoitti Cairin tehokkuuden ja hiljaisuuden, sillä Cair todettiin laadukkaiden ilmanpuhdistimien joukosta parhaimmaksi.

Kodeissa ilman puhtaus on tärkeintä makuuhuoneissa, joissa vietetään suurin osa kotonaoloajasta. Sen vuoksi puhdistimia tarvitaan isommassa asunnossa useampia.

Vuokrattaessa emme voi aina valitettavasti toteuttaa väritoivetta.

Yritykset, kunnat ym, joilla on tarve isommalle määrälle puhdistimia, kysykää edullista tarjousta.
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi           
Puhelin: 09-323 8962   
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki 

Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

  • kaksi tehoasentoa; ilmavirtaukset (CADR) 45 m3/h ja 100 m3/h (max 20 m² huoneeseen)
  • äänenpainetasot: ykkösteholla 20 dB (SPL), kakkosteholla 38 dB (SPL)
  • erotteluaste: PM 0.1 saakka (0.1µm; nanohiukkasia tai ultrapienhiukkasia)
  • sähkönkulutus täysiteholla 1.5-3 W
  • mitat ( k x l x s) 21.6 cm x 21 cm x 8.6 cm
  • paino 1 kg
  • suodattimen vaihtoväli 18 kk (riippuen käyttöasteesta)
  • suodatin valmistettu kierrätyspaperista
  • 12 kk:n takuu