Vuokralaite LightAir IonFlow Evolution

Ei varastossa

58,00 Meidän hinta

Määrä: kpl
LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka kykenee  poistamaan huoneilmasta pienempiä hiukkasia kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu puhdistin.

LightAir IonFlow Evolution poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa. LightAir imee virukset ilmasta sähköisesti varattuun hiukkaskerääjään, eikä se tuota ilmaan virtausta, joka voisi saada virukset leviämään ilmassa. 

LightAir IonFlow ilmanpuhdistimen ominaisuuksia:

Tehokas: LightAir IonFlow poistaa kaikkia sisäilman hiukkasia, mutta erityisen tehokkaasti se eliminoi hyvin pieniä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, joiden kokoluokkaan kuuluvat myös virukset.

Äänetön: LightAirin äänitaso on niin alhainen (alle 5 db), ettei puhdistimen toimintaa kuule läheltäkään.

Taloudellinen: LightAirista ei koidu juuri lainkaan käyttökuluja, sillä puhdistimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa suodattimia tai muita osia ja laitteen sähkönkulutus on vain 7 W.

Otsoniton: Useat ilmanpuhdistimet tuottavat ilmaan terveydelle haitallista otsonia. LightAir on sen sijaan käytännössä otsoniton, sillä testiolosuhteissa sen ei havaittu tuottavan lainkaan otsonia (VTT:n tutkimus).

Helppokäyttöinen: Pölynkerääjän pesu on helppoa ja puhdistimessa on vain yksi säätökytkin.

Ympäristöystävällinen: LightAiriin ei tarvitse koskaan uusia suodattimia tai muita osia ja laitteessa käytetyt materiaalit ovat vaarattomia ja kierrätettäviä. Puhdistimen energiankulutus on hyvin pieni ja käyttöikä pitkä.

Tyylikäs: LightAir on arvostettuja muotoilupalkintoja saanut designtuote.

Yritykset, kunnat ym, joilla on tarve isommalle määrälle puhdistimia, kysykää edullista tarjousta.
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi           
Puhelin: 09-323 8962   
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki 


Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

 

 

Mitat: 19 cm x 59 cm
Paino: 2,7 kg ilman adapteria
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 21 dB
Takuu: 12 kk