LumoX EkoAir takkaan ja kamiinaan

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 6 kpl

Hinta: 248,00 24800
Määrä: kpl

TÄLLE TUOTTEELLE ILMAINEN TOIMITUS LÄHIMPÄÄN POSTIIN!!

LumoX EkoAir on lisäilmajärjestelmä, joka esilämmittää palamisilman ja ohjaa sen puiden päälle ja auttaa  savukaasuja palamaan takassa. Sen ansiosta puuta tarvitaan jopa 40 % vähemmän ja pienhiukkaspäästöt vähenevät jopa 80 %.

Lumox EkoAir sijoitetaan takkaan tai kaminaan. Kun puu palaa puhtaasti, se palaa myös noin 25 % hitaammin, vähentäen puiden lisäyskertoja lämmityksen aikana.

Puhtaampi palaminen pidentää takan ja savupiipun ikää ja  vähentää nuohouksen tarvetta. Samalla tuhkan ja muun palamisjätteen määrä vähenee puhtaan palamisen ansiosta.

Tuote on pitkäikäinen, sillä se valmistetaan tulenkestävästä teräksestä.   

LumoX EkoAir on helposti säädettävä, ja sopii takkaan, jonka tulipesän koko on vähintään: Leveys 170 mm, Korkeus 200 mm, Syvyys 300 mm.

Tuote on täysin kotimainen ja se valmistetaan Suomessa Ylivieskassa.

Puussa on 85-90% haihtuvia aineita ja suurin osa puusta palaa kaasuina. Palokaasut sisältävät pienhiukkasia, häkää, hiilivetyjä ja muita terveydelle haitallisia yhdistelmiä.

Vanhalla menetelmällä poltettaessa paloilma tulee puiden alta, jolloin korvausilma tulee palokaasuihin liian nopeasti ja liian kylmänä. Näin palokaasut eivät pääse palamaan tulipesässä, vaan karkaavat ympäristöön.

LumoX EkoAirin avulla avulla pienhiukkaspäästöt vähenevät jopa 80 % ja puuta kuluu jopa 40 % vähemmän. 

  • Leveys 170 mm
  • Korkeus 200 mm
  • Syvyys 300 mm
  • Paino 6,4 kg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.