ALE 10 %
  • Novitrol 483 käyttövalmis desinfiointiliuos

Desinfiointiaine Novitrol 483 5 litraa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 56,70 5670 63,00 € 6300
Määrä: kpl

Tiedostot

Suomessa kehitetty ja valmistettu pitkävaikutteinen puhdistus ja desinfiointiaine Novitrol 483 estää homeiden, hiivojen, bakteerien ja virusten elämisen pinnoilla. 

Ainetta sivellään pinnoille, jossa se toimii pitkäaikaisena suojana mm. viruksia vastaan. Aine on tarkoitettu ensi sijassa puu- ja kiviainespinnoille, mutta sitä voi käyttää myös metalli-, ym. pinnoilla.

Novitrol 483 tehoaa myös korona -tyypin viruksiin ja se toimii pitkäaikaisena virustartuntojen ehkäisijänä kun ainetta sivellään kosketuspinnoille, kuten kaiteisiin, oven kahvoihin ym.

- Pitkävaikutteinen puhdistus- ja desinfiointiaine
- Poistaa pinnoilta tehokkaasti mm. korona-viruksen
- Luonnossa biohajoava
- Hajuton, soveltuu sisätiloihin hyvin
- Ei vapauta klooria, eikä sisällä lipeää
- Ei sisällä alkoholia

Pakkauskoko: 5l

Novitrol 483 ehkäisee kosketuspintojen kautta tapahtuvia virustartuntoja ja se soveltuu käytettäväksi kodeissa, toimistoissa, kaupoissa, taloyhtiöissä, takseissa ja linja-autoissa ym.

Aine on käyttövalmis, mutta pintojen puhdistuksessa ja desinfioinnissa sitä voidaan käyttää vedellä  50:50 ...1:10 laimennettuna. Pyyhinnästä jää pintaan korona -viruksiin hyvin nopeasti tehoava tehoaine bentsalkonkloridi. Novitrol -pyyhintä/pesu jättää pitempään pysyvän suojan pinnoille kuin mm. alkoholiin tai peroksideihin perustuvat desinfiointiaineet. Aine sopii myös suojavarusteiden ja suojainten desinfiointiin/pesuun.

Sumutettaessa pitää käyttää hengityssuojainta. Kodeissa, kaupoissa, kouluissa, takseissa, linja-autoissa jne. pintojen puhdistus ja desinfiointi tehdään pyyhkimällä. Normaalisti pintoja ei sen jälkeen huuhdella vedellä, jolloin pinnoille jää edelleen virukset tuhoava tehoaine.

Pakkauskoko: 5l

Rekisterinumero: SYKE -2005-P-146-P4

Sisältö:
Kvaternääriset ammoniumyhdisteet, bentsyyli-C12-16-alkyydimetyyli, kloridi alle 1 %.

Valmistusmaa Suomi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.