ALE 13 %
  • Novitrol 483 käyttövalmis desinfiointiliuos

Novitrol 483 kosketuspintojen desinfiointiin, 5 litraa.

Varastossa 8 kpl

Hinta: 54,80 5480 63,00 € 6300
Määrä: kpl

Tiedostot

Suomessa kehitetty ja valmistettu pitkävaikutteinen puhdistus ja desinfiointiaine Novitrol 483 estää homeiden, hiivojen, bakteerien ja virusten elämisen pinnoilla. 

Novitrolin käyttö sisätiloissa on turvallista, koska se on kasviöljypohjainen, hajuton ja luonnossa biohajoava tuote. Novitrol ei myöskään sisällä haitallisia booriyhdisteitä, eikä vapauta ilmaan myrkyllistä klooria, peroksideja tai allergisoivia isotiatsolinoneja.


Novitrolia sivellään pinnoille, jossa se toimii pitkäaikaisena suojana mm. viruksia vastaan. Aine on tarkoitettu ensi sijassa puu- ja kiviainespinnoille, mutta sitä voi käyttää myös metalli-, ym. pinnoilla.

Novitrol 483 tehoaa myös korona -tyypin viruksiin ja se toimii pitkäaikaisena virustartuntojen ehkäisijänä kun ainetta sivellään kosketuspinnoille, kuten kaiteisiin, oven kahvoihin ym.

- Pitkävaikutteinen puhdistus- ja desinfiointiaine
- Poistaa pinnoilta tehokkaasti mm. korona-viruksen
- Luonnossa biohajoava
- Hajuton, soveltuu sisätiloihin hyvin
- Ei vapauta klooria, eikä sisällä lipeää
- Ei sisällä alkoholia

Pakkauskoko: 5 litraa.

Novitrol 483 ehkäisee kosketuspintojen kautta tapahtuvia virustartuntoja ja se soveltuu käytettäväksi kodeissa, toimistoissa, kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa, takseissa ja linja-autoissa ym.

Aine on käyttövalmis, mutta pintojen puhdistuksessa ja desinfioinnissa sitä voidaan käyttää vedellä  50:50 ...1:10 laimennettuna. Pyyhinnästä jää pintaan korona -viruksiin hyvin nopeasti tehoava tehoaine bentsalkonkloridi. Novitrol -pyyhintä/pesu jättää pitempään pysyvän suojan pinnoille kuin mm. alkoholiin tai peroksideihin perustuvat desinfiointiaineet. Aine sopii myös suojavarusteiden ja suojainten desinfiointiin/pesuun.

Kodeissa, toimistoissa, kaupoissa, kouluissa, takseissa jne. pintojen puhdistus ja desinfiointi tehdään yleensä pyyhkimällä. Normaalisti pintoja ei sen jälkeen huuhdella vedellä, jolloin pinnoille jää virukset tuhoava tehoaine pitkäksi aikaa. Sumutettaessa tulee käyttää hengityssuojainta.

Kosketuspinnoille on nyt saatavana myös nanotekniikkaan perustuva suojapinnoite, joka antaa jopa yli vuoden kestävän suojan viruksia vastaan kertakäsittelynä. Suojapinnoitus 
 

Pakkauskoko: 5l

Rekisterinumero: SYKE -2005-P-146-P4

Sisältö:
Kvaternääriset ammoniumyhdisteet, bentsyyli-C12-16-alkyydimetyyli, kloridi alle 1 %.

Valmistusmaa Suomi.
Arvostele tämä tuote

04.07.2022 - Jani

Toimii tutkitusti.