Tuulivoimainen vedonparantaja katolle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Katolle asennettavat vedonparantajat tehostavat painovoimaisen ilmanvaihdon vetoa tuulen avulla. Turbowent-vedonparantajissa turbiini pyörii aina samansuuntaisesti riippumatta tuulen suunnasta tai nopeudesta.

Vedonparantaja tehostaa savu- ja ilmahormien vetoa ja estää hormia toimimasta väärinpäin.

Turbowent vedonparantaja on valmistettu säät kestävästä kiiltävästä rst teräksestä, joten se kestää rankemmassakin ilmastossa. Laakerointi teflonpinnotteinen kuulalaakeri, kaikki mallit kiiltävä RST.

Valikoimistamme löytyy vedonparantajia erikokoisille ja –tyyppisille hormeille. Hinnat alkaen 150 €. Tuotteiden kokonaishinta riippuu mallista ja tarvittavista lisätarvikkeista. Vedonparantajat ovat meillä tilaustuotteita.

Asennuksen hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Yksityisasiakkaat voivat laittaa asennuksen osuuden kotitalousvähennykseksi verotuksessa. Asennuksen saa Helsingin seudulla yleensä nopeasti.

Isommista määristä voimme antaa edullisen tarjouksen!

 

 

 

 

Vedonparantajaa voi käyttää omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa, sekä mökeissä, autotalleissa, varastoissa ym. rakennuksissa, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

Painovoimainen ilmanvaihto toimii kohtuullisen hyvin Suomen viileässä ilmastossa. Jotkin poistohormeista pyrkivät kuitenkin toimimaan väärään suuntaan, puhaltaen likaista ja kylmää ilmaa huonetiloihin. Tästä aiheutuu huomattavaa viihtyvyys- ja terveyshaittaa. Vedonparantajan avulla painovoimainen ilmanvaihto saadaan toimimaan oikeaan suuntaan, jolloin hormi pysyy talvellakin lämpimänä ja paremmin vetävänä. 

Vedonparantaja auttaa myös kesällä, jolloin painovoimaisen ilmanvaihdon teho on muuten heikkoa.  

Riittävä korvausilma on ehdoton edellytys painovoimaisen ilmanvaihdon toiminnalle. Jos rakennuksessa ei ole korvausilmaa, on se sinne järjestettävä. Ilmanvaihto ei voi toimia oikein jos puolet ilmanvaihdosta puuttuu. Nykyisin korvausilman saa tuotua sisätiloihin hyvin vedottomasti ja ilman ulkoilman siitepölyjä tai saastehiukkasia.

Lisätietoa:  toimiva-ilmanvaihto-yksinkertaisesti
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Tuulivoimainen vedonparantaja katolle