Tuuletusluukkuun Velco VTR-100 valkoinen

76,50 Meidän hinta
78,00 € Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 76,50 €

Velco VKP-100 vastakappale valkoinen
Velco VT-100 valkoinen termostaattinen korvausilmaventtiili
Määrä: kpl

Puhtaan ja raikkaan korvausilman saa helposti asentamalla Velco VTR-100 korvausilmaventtiilin puiseen tuuletusluukkuun. Kun luukun pitää kiinni, virtaa raikas ilma venttiilin kautta sisälle hallitusti ja vedottomasti. Kesällä tai milloin vain halutessaan voi edelleen tuulettaa luukun täydeltä.

Termostaatilla varustettu Velco-VT raitisilmaventtiili säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan ja on lähes vedoton.

Velco venttiilille annetaan 10-vuoden takuu!

Meiltä nopea ja siisti asennus !

Termostaattinen Velco VT korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Velco tuloilmaventtiili (valkoinen/ruskea/musta)  asennetaan tuuletusluukun yläosaan.

Tuote sisältää Velco termostaattisen tuloilmaventtiilin (VT-100) sekä läpiviennin tiivistävän ja sahausjäljen peittävän vastakappaleen.

Velco VT-100 venttiilin kauluksen halkaisija on noin 145 mm, jonka verran tuuletusluukun etupinnassa tulee olla tasaista aluetta. Jos tuuletusluukku on kapeampi tai siinä on tasaisen pinnan alaa pienentävät listat, tulee venttiilin kaulusta sahata pienemmäksi tai käyttää pienennettyä venttiiliä. Tuuletusluukun etupinnasta ulkoritilään tulee olla 75 mm. Jos etäisyys on vähemmän kuin 75 mm, on venttiilin alla käytettävä korokepalaa.

Lisätietoa: Korvausilmaventtiili tuuletusluukkuun

Suodatukseen suositellaan tuuletusluukkuun asennettavaa, siitepölyt ja ilmansaasteet tehokkaasti pysäyttävää Filtrete GSU-60 suodatinkangasta. Filtrete suodatinkangas

Velco venttiili vaimentaa ulkoilman ääniä tehokkaasti, mutta tuuletusluukkun vastapuolelle voi kiinnittää lisäksi äänenvaimentimen. Ääniloukku tuuletusluukkuun


Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu!