Tuulivoimainen teräksinen vedonparantaja katolle ⌀200 mm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 4 kpl

219,00 21900 Meidän hinta
239,00 € 23900 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 239,00 €

Määrä: kpl

Katolle asennettava vedonparantaja tehostaa painovoimaisen ilmanvaihdon vetoa tuulen avulla. Vedonparantajissa turbiini pyörii aina samansuuntaisesti riippumatta tuulen suunnasta tai nopeudesta.

Vedonparantaja tehostaa savu- ja ilmahormien vetoa ja estää hormia toimimasta väärinpäin.

Vedonparantaja on valmistettu hapon kestävästä kiiltävästä teräksestä, joten se kestää rankemmassakin ilmastossa. 

Vedonparantajat sopivat suoraan pyöreisiin Ø 200 mm hormeihin (putken ulkomitta hieman yli 200 mm). Yläreunaltaan tasaisiin hormeihin ne saa asennettua mukana tulevan asennuskauluksen avulla.

Asennuksen hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Yksityisasiakkaat voivat laittaa asennuksen osuuden kotitalousvähennykseksi verotuksessa. Asennuksen saa Helsingin seudulla yleensä nopeasti.

Isommista määristä voimme antaa edullisen tarjouksen!

Vedonparantajaa voi käyttää omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa, sekä mökeissä, autotalleissa, varastoissa ym. rakennuksissa, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

Painovoimainen ilmanvaihto toimii kohtuullisen hyvin Suomen viileässä ilmastossa. Jotkin poistohormeista pyrkivät kuitenkin toimimaan väärään suuntaan, puhaltaen likaista ja kylmää ilmaa huonetiloihin. Tästä aiheutuu huomattavaa viihtyvyys- ja terveyshaittaa. Vedonparantajan avulla painovoimainen ilmanvaihto saadaan toimimaan oikeaan suuntaan, jolloin hormi pysyy talvellakin lämpimänä ja paremmin vetävänä. 

Kesällä painovoimaisen ilmanvaihto toimii heikommin, jolloin vedonparantaja auttaa sen tehostamisessa.  

Riittävä korvausilma on ehdoton edellytys painovoimaisen ilmanvaihdon toiminnalle. Jos rakennuksessa ei ole korvausilmaa, on se sinne järjestettävä. Ilmanvaihto ei voi toimia oikein jos puolet ilmanvaihdosta puuttuu. Nykyisin korvausilman saa tuotua sisätiloihin hyvin vedottomasti ja ilman ulkoilman siitepölyjä tai saastehiukkasia.

Lisätietoa:  toimiva-ilmanvaihto-yksinkertaisesti
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.