Tuuletusluukkuun Velco VTR-100 termostaattinen korvausilmaventtiili, sis. vastakappaleen

Varastossa 70 kpl

Hinta: 77,00
Määrä: kpl

 

Puhtaan ja raikkaan korvausilman saa helposti asentamalla korvausilmaventtiilin puiseen tuuletusluukkuun. Kun luukun pitää kiinni, virtaa raikas ilma venttiilin kautta sisälle hallitusti ja vedottomasti. Kesällä tai milloin vain halutessaan voi edelleen tuulettaa luukun täydeltä.

Termostaatilla varustettu Velco-VT raitisilmaventtiili säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan ja on lähes vedoton.

Velco venttiilille annetaan 10-vuoden takuu!

Meiltä myös asennus !

 

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Velco tuloilmaventtiili (valkoinen/ruskea/musta)  asennetaan tuuletusluukun yläosaan.

Tuote sisältää Velco termostaattisen tuloilmaventtiilin (VT-100) sekä läpiviennin tiivistävän ja sahausjäljen peittävän vastakappaleen.

Lisätietoa: Korvausilmaventtiili tuuletusluukkuun

Suodatukseen suositellaan tuuletusluukkuun asennettavaa, siitepölyt ja ilmansaasteet tehokkaasti pysäyttävää Filtrete GSU-60 suodatinkangasta. Filtrete suodatinkangas

Velco venttiili vaimentaa ulkoilman ääniä tehokkaasti, mutta tuuletusluukkun vastapuolelle voi kiinnittää lisäksi äänenvaimentimen. Ääniloukku tuuletusluukkuun

Jos tuuletusluukku on hyvin kapea tai siinä on listat reunoilla, saa Velco venttiilin mahtumaan luukkuun käyttämällä pienennettyä mallia.
Pienennetty Velco venttiili

Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu!


Velco korvausilmaventtiilin asennus tuuletusluukkuun maksaa normaalisti vain 29,00 €/kpl (23,38 € + alv).

Arvostele tämä tuote

02.08.2019 - Heluna

Tilasimme näitä ensin yhden kappaleen kokeiluun. Oli niin hyvä, että tilasimme useita lisää.