Vuokralaite Cair DEP 500

Ei varastossa

138,00 Meidän hinta

Määrä: kpl
Tutkitusti tehokas ja hiljainen ilmanpuhdistin, joka poistaa ilmasta myös viruksia. Cair ilmanpuhdistimessa yhdistyvät aidosti ja tutkitusti erinomainen tehokkuus ja huomattavan hiljainen toiminta.
Patentoidun, harvarakenteisen DEP-suodattimen ja suuren ilmavirtauksen ansiosta Cair puhdistaa suuriakin tiloja nopeasti ja erittäin hiljaisesti. Cair DEP 500 puhdistimen max ilmamäärä on 512 m3/h. Puhdistuksen teho vastaa jopa HEPA 14 tasoa.

Suomessa tehty ilmanpuhdistintesti osoitti Cairin tehokkuuden ja hiljaisuuden, sillä Cair todettiin laadukkaiden ilmanpuhdistimien joukosta parhaimmaksi. Suuren puhdistustehonsa ja hiljaisen äänitasonsa ansiosta Cair ilmanpuhdistin sopii erinomaisesti kotiin, kouluun ja päiväkotiin sekä konttoriin ym. työpaikoille.

Cair ilmanpuhdistin kierrättää suuren määrän ilmaa, jonka se puhaltaa ulos laitteen takaa. Sen vuoksi se on parasta sijoittaa lattiatason yläpuolelle ja suunnata ilmavirta poispäin ihmisistä. Ilmavirran voi suunnata myös ihmisiä kohti silloin, kun ilma on sisätiloissa liian lämmin. Tällöin siitä saadaan ilmaa puhdistava tuuletin.

Cair DEP ilmanpuhdistimet valmistetaan Ruotsissa.
Vuokrattaessa lähetämme saatavissa olevan värin.

Tehokas ja hiljainen ilmanpuhdistin

Cair DEP ilmanpuhdistimet toimivat nerokkaasti suurella teholla, ilmanvastuksen ja äänitason silti pysyessä alhaisena. Cairin tehokkuus suhteessa äänitasoon on ylivertainen.

Patentoitu DEP-suodatin (Disposable Electrostatic Precipitators) toimii staattisella sähköllä. Suodatinyksikön elektrodien kietoma lieriö eliminoi huoneilmasta jopa pienen pienet nanohiukkaset, mukaan lukien virukset.
Harvarakenteisen suodattimen ansiosta ilmanvastus ja äänitaso pysyvät erittäin alhaisina.

Ionisaatiokammion muotoilu ja erittäin tehokas kondensaattorilla toimiva erittelevä suodatinyksikkö eliminoivat ionisointiin tyypillisesti liittyvän otsonin tuoton. Siksi Cair ei tuota tarkoilla mittalaitteillakaan havaittavia määriä otsonia.

Cair on hyvin ekologinen puhdistin. Suodatin ja itse laite ja on valmistettu pääosin kierrätysmateriaalista ja puhdistin on erittäin energiapihi. Puhallinosa on tehty Saksassa, muuten Cair ilmanpuhdistimet valmistetaan Ruotsissa.

DEP suodattimen lisäksi puhdistimessa on vaihtoehtoisesti esisuodatin tai aktiivihiilisuodatin. Esisuodatin ja DEP-suodatin puhdistetaan normaaliolosuhteissa n. 2 kk:n välein ja vaihdetaan n. 18 kk:n välein. Aktiivihiilisuodatin on vaihdettava 2-3 kk:n välein. Aktiivihiilisuodatin ei kuulu tuotteeseen vakiona, mutta sen voi ostaa erillisenä.

Cair kannattaa sijoittaa jollekin lattiaa ylempänä olevalle tasolle. Sen voi asentaa myös seinälle tai kattoon.
Seinäasennukseen tarvitaan lisävarusteita. Allergia- ja Sisäilma-apu Oy asentaa puhdistimia seinälle tai kattoon pääkaupunkiseudulla ja tapauskohtaisesti kauempanakin. Voimme sopia myös laitteen huollosta.

Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomityönä tehty ilmanpuhdistintesti vertaili viittä korkealaatuista, isoihin tiloihin soveltuvaa ilmanpuhdistinta. Testiin kuuluvat mittaukset suoritti VTT testilaboratoriossaan. Testin parhaimmaksi puhdistimeksi osoittautui Cair DEP 900 Q. Johtopäätöksissä todettiin mm. että "Cairin DEP-tekniikka on testien perusteella paras testatuissa ilmanpuhdistimissa käytetty hiukkassuodatusmenetelmä" ja yhteenvedon lopuksi mainitaan: "Diplomityössä tultiin siihen lopputulokseen, että ruotsalainen ilmanpuhdistinvalmistaja Cair AB on onnistunut kehittämään laitteen, jolla on mahdollista suodattaa huonetilan ilmasta hiukkasia tehokkaasti ja säilyttää samalla käyttöympäristön olosuhteet ihmisille viihtyisinä". 

Cair voitti ilmanpuhdistinvertailun, vaikka testissä mukana olleessa laitteessa ei ollut aktiivihiilisuodatinta. Aktiivihiilisuodattimen avulla Cairin kyky eliminoida kaasumaisia epäpuhtauksia paranee vielä selvästi.

Yritykset, kunnat ym, joilla on tarve isommalle määrälle puhdistimia, kysykää edullista tarjousta.
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi           
Puhelin: 09-323 8962   
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki 
 

Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

 • kaksi tehoasentoa; ilmavirtaukset (CADR) 287 m3/h ja 512 m3/h
 • äänenpainetasot: ykkösteholla 19 dB (SPL), kakkosteholla 34 dB (SPL)
 • sähkönkulutus täysiteholla 20 W
 • mitat ( k x l x s) 50 cm x 54 cm x 16 cm
 • paino 10 kg
 • DEP-suodattimen vaihtoväli 18 kk (riippuen käyttöasteesta)
 • lattian lisäksi voidaan asentaa myös kattoon tai seinälle
 • runko valmistettu Ruotsissa, kierrätysmateriaalista
 • tuuletin valmistetaan Saksassa
 • suodatin suomalaisen Walkin valmistama, suomalaisesta kierrätyspaperista
 • 2 vuoden takuu