Vuokralaite Euromate/Plymovent Grace

Ei varastossa

270,00 Meidän hinta

Määrä: kpl
Grace on Hollannissa valmistettu, erittäin helppokäyttöinen ilmanpuhdistin esim. toimistoon tai isoon makuu- tai olohuoneeseen.
Gracen max ilmamäärä on 400 m3 tunnissa ja puhdistin on täysin otsonia tuottamaton.
Plymovent ja Euromate tuotteet ovat täsmälleen samat. Niitä on vain valmistettu kahdella eri nimellä, samassa tehtaassa  Hollannissa.

Tämä vuokralaitteen toimitustapa on nouto myymälästä Sturenkadulta Helsingistä.
Grace ilmanpuhdistin on tornimallinen, eli se on melko korkea (85 cm), mutta se ei vie kovin paljon tilaa lattialta (29 x 38 cm). Grace puhaltaa ilman ylöspäin, jonka ansiosta se ei tuota vetoa, eikä nosta pölyä ilmaan lattialta.

Euromate on Euroopan johtava ilmanpuhdistimien valmistaja. Euromate Grace ilmanpuhdistimissa on erittäin laaja ja tehokas hiukkassuodatin. Suodattimen pinta-ala on peräti 5m2. Suuren puhdistuspinta-alan ansiosta suodatin kestää kauan, sen ilmanvastus pysyy pienenä ja äänitaso alhaisena.

Euromate Grace on helppo käyttää, sillä siinä on vain yksi säätökytkin. Myös laitteen huolto on helppoa.
 

Vuokrauksen ehdot kuluttaja-asiakkaille

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistimen minimivuokra-aika on normaalisti 1 kk. Rakennuspölyn poistoon sopivan Hepamatic ilmanpuhdistimen voi kuitenkin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi ja muistakin puhdistimista voidaan tarvittaessa sopia lyhyempi vuokrajakso. Kuukausivuokra on edullisempi, kun vuokrajakso on vähintään 3 kk. Sopimuksen voi irtisanoa koska vain sopimuskauden loputtua. Vuokrattavat laitteet on puhdistettu, huollettu ja erittäin hyvässä kunnossa asiakkaalle lähetettäessä. Alv 24% sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin. 

Mikäli lunastat vuokraamasi ilmanpuhdistimen itsellesi, hyvitämme ensimmäisestä vuokrajaksosta maksamasi vuokran (max. 3kk) myyntihinnasta täysimääräisenä.

Vuokralaitteen voi noutaa myymälästä tai tilata verkosta kotiin, jolloin edestakaisesta toimituksesta veloitetaan 35€. Toimitus tapahtuu Postin välityksellä. Ensimmäisen laitteen jälkeen seuraavien laitteiden toimitusmaksu on 20€/laite. Isojen laitteiden toimitusmaksu on 45€.

Max. ilmamäärä 400 m3/h
HEPA suodattimen pinta-ala 5 m2
Mitat 38x29x85 cm, paino 13 kg
3 nopeutta
Lattiamalli, vapaasti seisova
Pienellä nopeudella lähes äänetön
Helppo käyttää yhdellä säätimellä
Teho 60 W
Väri: Musta/harmaa