ALE 20 %
  • 6G Cool antrasiitti harmaa ilmanpuhdistin

6G Cool harmaa kannettava ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 25 kpl

Hinta: 199,00 19900 249,00 € 24900
Määrä: kpl

6G Cool on kotimaisen Lifa Air Oy:n kehittämä taskukokoinen  ilmanpuhdistin. Laite on varustettu huipputason suodatinteknologialla ja se poistaa ilmasta tehokkaasti sekä kaasuja, että hiukkasia. 6G Cool toimii lähietäisyydellä, auttaen pitämään hengitysilmasi puhtaampana ja terveellisempänä.

Laitteessa on sisäänrakennettu puhallin. Ilma kulkee pienhiukkaset suodattavan HEPA-suodattimen läpi, jonka jälkeen PECO-suodatin muuntaa HEPA-suodattimen läpäisseeet orgaaniset yhdisteeet harmittomiksi yhdisteiksi. 6G:n HEPA filtteri pysäyttää hiukkaset aina 0.01 mikroniin asti yhdessä PECO teknologian kanssa se pysäyttää ja eliminoi yleiset virukset ja bakteerit.

6G Cool suodattaa yli 99% hengitysilman epäpuhtauksista kuten PM2.5-hiukkasista, allergeeneistä, lemmikin hilseestä, viruksista, bakteereista sekä haitallisista orgaanisista yhdisteistä.

Vaihdettava HEPA-suodatin kestää käytössä ilman laadusta ja käyttötiheydestä riippuen 2-8 viikkoa. Laitteen mukana on yksi suodatin. Puhdistimeen on saatavilla vaihtosuodattimia.

6GCool on uusi, innovatiivinen, vain älypuhelimen kokoinen ilmanpuhdistin, jonka avulla voit nauttia puhtaasta ilmasta missä vain.

6G Cool ilmanpuhdistin on pääosin suomalaisen Lifa Air Oy:n kehittämä ja laite on testattu myös Suomessa Aalto-yliopistossa.

6GCool kestää käytössä yhdellä latauksella koko päivän (8h) ja lataus onnistuu kätevästi USB-portista noin kahdessa tunnissa.

Laitteessa on myös USB-portti, jonka avulla voit ladata muita USB-laitteita.

6G Cool sisältää

  • 1 kpl 6GCool ilmanpuhdistin
  • 1 kpl HEPA-suodatin
  • Säädettävä kaulanauha
  • Latauskaapeli
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.