ALE 24 %
  • 6GCool henkilökohtainen ilmanpuhdistin
  • 6GCool henkilökohtainen ilmanpuhdistin
  • 6GCool kannettava ilmanpuhdistin
  • 6GCool kannettava ilmanpuhdistin
  • Tehokas ilmanpuhdistin

6G Cool kannettava ilmanpuhdistin

Varastossa 21 kpl

Hinta: 189,00 18900 249,00 € 24900
Määrä: kpl

Tiedostot

6G Cool on kotimaisen Lifa Air Oy:n kehittämä taskukokoinen  ilmanpuhdistin. Laite on varustettu huipputason suodatinteknologialla ja se poistaa ilmasta tehokkaasti sekä kaasuja, että hiukkasia. 6G Cool toimii lähietäisyydellä, auttaen pitämään hengitysilmasi puhtaampana ja terveellisempänä.

Laitteessa on sisäänrakennettu puhallin. Ilma kulkee pienhiukkaset suodattavan HEPA-suodattimen läpi, jonka jälkeen PECO-suodatin muuntaa HEPA-suodattimen läpäisseeet orgaaniset yhdisteeet harmittomiksi yhdisteiksi. 6G:n HEPA filtteri pysäyttää hiukkaset aina 0.01 mikroniin asti yhdessä PECO teknologian kanssa se pysäyttää ja eliminoi yleiset virukset ja bakteerit.

6G Cool suodattaa yli 99% hengitysilman epäpuhtauksista kuten PM2.5-hiukkasista, allergeeneistä, lemmikin hilseestä, viruksista, bakteereista sekä haitallisista orgaanisista yhdisteistä.

Vaihdettava HEPA-suodatin kestää käytössä ilman laadusta ja käyttötiheydestä riippuen 2-8 viikkoa. Laitteen mukana tulee viisi HEPA-suodatinta. Puhdistimeen on saatavilla vaihtosuodattimia.

6GCool on uusi, innovatiivinen, vain älypuhelimen kokoinen ilmanpuhdistin, jonka avulla voit nauttia puhtaasta ilmasta missä vain.

6G Cool ilmanpuhdistin on pääosin suomalaisen Lifa Air Oy:n kehittämä ja laite on testattu myös Suomessa Aalto-yliopistossa.

6GCool kestää käytössä yhdellä latauksella koko päivän (8h) ja lataus onnistuu kätevästi USB-portista noin kahdessa tunnissa.

Laitteessa on myös USB-portti, jonka avulla voit ladata muita USB-laitteita.

6G Cool sisältää

  • 1 kpl 6GCool ilmanpuhdistin
  • 5kpl vaihdettavia HEPA-suodattimia
  • Säädettävä kaulanauha
  • Latauskaapeli
Arvostele tämä tuote

29.03.2021 - Jarno

19.03.2021 - Ilmatar

Laite toimii hyvin ja uskoakseni puhdistaa ilmaa.
Kuitenkin laitteen roikkuessa kaulahihnassa raikkaan ilman puhallus osuu kaulaan eikä kasvoille, sillä säätövaraa ei ole juuri lainkaan. Priorisointi tulisi olla laajemmassa ilman puhalluksen virtauskulmassa eikä aivan toissijaisessa varavirtalähdeominaisuudessa. Sisätilassa kahden hengen tapaamisissa puhalluksen kakkos- ja kolmostaso ovat liian äänekkäitä.