ALE 40 %
  • 6GCool henkilökohtainen ilmanpuhdistin
  • Kannettava ilmanpuhdistin, 6G Cool valkoinen
  • 6GCool kannettava ilmanpuhdistin
  • 6GCool kannettava ilmanpuhdistin
  • Tehokas ilmanpuhdistin
  • Kannettava ilmanpuhdistin, 6G Cool valkoinen

Kannettava ilmanpuhdistin, 6G Cool valkoinen

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 9 kpl

119,00 11900 Meidän hinta
199,00 € 19900 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 199,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

Kevään huipputarjous!

Taskukokoinen 6G Cool ilmanpuhdistin
6G Cool on kaulassa kannettava puhdistin, joka poistaa ilman epäpuhtaudet lähietäisyydeltä, missä liikutkin. Laite eliminoi ilmasta tehokkaasti sekä kaasuja, että hiukkasia, auttaen pitämään hengitysilmasi terveellisempänä. 

Laitteessa on sisäänrakennettu puhallin. Ilma kulkee pienhiukkaset suodattavan HEPA-suodattimen läpi, jonka jälkeen PECO-suodatin muuntaa HEPA-suodattimen läpäisseeet orgaaniset yhdisteeet harmittomiksi yhdisteiksi. 6G:n HEPA filtteri pysäyttää hiukkaset aina 0.01 mikroniin asti yhdessä PECO teknologian kanssa se pysäyttää ja eliminoi yleiset virukset ja bakteerit.

Vaihdettava HEPA-suodatin kestää käytössä ilman laadusta ja käyttötiheydestä riippuen 2-8 viikkoa. Laitteen mukana on yksi suodatin. Puhdistimeen on saatavilla vaihtosuodattimia.

6G Cool on pääosin kotimaisen Lifa Air Oy:n kehittämä laite, joka on testattu myös Suomessa Aalto-yliopistossa.  

Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa.

6GCool on uusi, innovatiivinen, vain älypuhelimen kokoinen ilmanpuhdistin, jonka avulla voit nauttia puhtaasta ilmasta missä vain.

Laite suodattaa yli 99% hengitysilman epäpuhtauksista kuten PM2.5-hiukkasista, allergeeneistä, lemmikin hilseestä, viruksista, bakteereista sekä haitallisista orgaanisista yhdisteistä.

6GCool kestää käytössä yhdellä latauksella koko päivän (8h) ja lataus onnistuu kätevästi USB-portista noin kahdessa tunnissa. USB-portista voit ladata myös muita USB-laitteita.

6G Cool sisältää

  • 1 kpl 6GCool ilmanpuhdistin
  • 1 kpl HEPA-suodatin
  • Säädettävä kaulanauha
  • Latauskaapeli
Arvostele tämä tuote

09.10.2021 - Ilmatar

Muuten olen ollut toimintaan tyytyväinen, mutta akku on osoittautunut tosi heikoksi. Laitetta käytetty reilu puoli vuotta yhtenä päivänä viikossa 6-7h kerralla eikä se riitä enää kuin 1-1,5 h käyttöön. Heikon akun takia hinta-laatusuhde huono.

22.03.2022 - hyvä toiminta, huono muotoilu

Kiva idea, ja laitteen suodattama ilma on selvästi raikasta ja viilentävää. Laite on kuitenkin melko äänekäs, ja muotoilu on poskellaan: puhallusaukko puhaltaa ilman joko kylmänä kaulaan (varsinkin jos ihmisellä on rinnat, jolloin laite asettuu aivan väärin kaulanauhan kanssa) tai päin pöytää, jos laitetta pitää vieressä. Käsittämätön muotoiluvalinta, kun toimivan ja säädettävän puhallusaukon sijaan on jostain syystä ympätty mukaan tarpeeton varavirtalaturitoiminto.

25.09.2021 - Tumppi

Laite on ihan hyödyllinen, puhdistaa hengitysilmaa havaittavasti ja olen sen turvin uskaltanut korona-aikanakin käydä rokottamattomana esim. kaupassa ja ravintolassa lounaalla, elokuvissa jne. Reilun puolen vuoden käytön jälkeen akku on kuitenkin jo lopussa, täyslatauksella toimii 2-tehon puhallus enää noin 1,5 tuntia. Laitteen käyttö ei ole ollut erityisen rankkaa, ehkä 1-1,5 tuntia arkipäivässä juuri lounaalla jne. Laitteeseen pitäisi saada paljon pitkäikäisempi akku, kun hinta on kuitenkin varsin korkea.

Allergia-avun vastaus:

Kiitos palautteesta. Laitteessa on nykyään parempi akku, joten oletettavasti sen teho säilyy paremmin läpi koko käyttöiän.

21.08.2021 - Rituliini

Teen likaista työtä , joudun hengittämään välillä pölyssä vaikka sitä ei näe . Tilasin ja halusin kokeilla 6g coolia . Olen huomannut sen avun . Aamuisin en yski limaa . Näin korona aikaan lisäksi on turvallisempi olo kun tiedän että hengitän puhdistettua ilmaa . Kätevä kun kaulassa , nopeasti näyttää puhelimelta . Kukaan ei ole ihmetellyt tätä , ihan tyylikäskin.

29.03.2021 - Jarno