Fresh 100 siitepölysuodatin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 571 kpl

Hinta: 3,20 320
Määrä: kpl
Fresh korvausilmaventtiilin siitepölysuodatin. Sopii pyöreisiin Fresh venttiileihin, jossa ilmanvaihtokanavan halkaisija on noin 10 cm. Itse venttiilin halkaisija on noin 18 cm.

Suodatin eliminoi siitepölyt kohtuullisen hyvin. Pienhiukkasista se pysäyttää pienen osan. Suodatin on vaihdettava vähintään vuoden välein. 
 

Taloyhtiöt huom!


Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle.

Suodattimet saa meiltä tukkuhintaan ja teemme suodatinvaihdot edullisesti. Palvelumme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta isoissa kohteissa voimme tehdä suodatinvaihtoja myös kauempana.

Fresh venttiili kiinnitetään seinään ruuveilla ja ellei venttiiliä ole liimattu kiinni seinään, saa venttiilin irrotettua helposti. Jos haluat moninkertaisesti tehokkaamman, pienetkin saastehiukkaset eliminoivan suodatuksen, voit irrottaa venttiilin ja työntää ilmanvaihtoputkeen kanavasuodattimen. Suodatin tuloilmakanavaan

Fresh venttiilin muoviosat hapertuvat ajan mittaan ja venttiilin mekanismi lakkaa toimimasta. Pitkään käytössä ollut venttiili on yleensä myös likaantunut ja kellastunut. Sen vuoksi raitisilmaventtiili on syytä uusia, jolloin sen voi vaihtaa moderniksi Velco venttiiliksi. Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen, sillä se säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan. Velco venttiilin suodatin pysäyttää tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut pienet saastehiukkaset.
Velco korvausilmaventtiili
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.