ALE 25 %
  • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55
  • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55
  • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55

Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 136 kpl

Hinta: 89,90 119,90 €
Määrä: kpl
Malli LB55
Takuu  3 vuotta
Korkeus (cm) 23
Leveys (cm) 31
Syvyys (cm) 35
Muut ominaisuudet - ihanteellinen ~50m2 huonekoolle
- teho 365w
- kaksi höyrytystehoa 200ml/h ja 400ml/h
- irrotettava vesisäiliö, tilavuus 6 litraa
- ylikuumenemissuoja
- automaattinen virrankatkaisu kun vesisäiliö on tyhjä
- lämminhöry
- vaihdettava kalkinpoistotyyny
Beurer LB55 on hygieeninen ja helppokäyttöinen ilmankostutin.

Kuiva huoneilma ärsyttää ihoa, limakalvoja ja hengitysteitä. Se lisää myös ilman pölyisyyttä ja sähköisyyttä. Sisäilman kuivuus vaivaa erityisesti talvisin kun ulkona on kylmää ja kuivaa ja sisätiloja lämmitetään voimakkaasti. Ilmankostuttimien avulla ilma pysyy aina terveellisenä ja miellyttävänä. Jokaisessa makuuhuoneessa tulisi talvikaudella olla oma ilmankostutin.

Beurer LB55 ilmankostutin keittää veden höyryksi, jonka ansiosta höyry on hygieenistä, hajutonta ja bakteeritonta. Allergia- ja astmaliitto suosittelee höyrystävää ilmankostutinta.

Beurer LB55 ilmankostuttimen kalkinpoistotyynyt ehkäisevät vesijohtovedessä olevan kalkin kertymistä kostuttimeen. Pakkaus sisältää 10 kalkinpoistotyynyä.

Laitteen tuottama kosteus tulee ohjata niin, että se leviää vapaasti sisäilmaan, eikä kostuta seiniä tai kalusteita. Beurer LB55 kostuttimen tuottaman höyryn voi suunnata haluttuun suuntaan, jonka ansiosta sen voi sijoittaa myös seinän viereen tai muuten ahtaaseen tilaan.

Kosteudensäätimen, eli hygrostaatin avulla saa ilmankostuttimen huoneilmaan tuottaman kosteuden pidettyä säädetyssä rajassa.

Kosteudensäätäjä liitetään pistorasiaan ja ilmankostuttimen pistoke liitetään puolestaan kosteudensäätäjään. Kosteudensäätimeen asetetaan haluttu kosteusprosentti. Hygrostaatti mittaa nykyisen ilmankosteuden elektronisella kosteusmittauksella ja katkaisee kostuttimesta virran kun haluttu kosteustaso on saavutettu. Virta kytkeytyy jälleen kun huoneilman kosteus on laskenut alle säädetyn rajan.
Lisätietoa: Kosteudensäätäjä 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.