ALE 10 %
 • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55
 • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55
 • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55

Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55

Ei varastossa

Hinta: 107,90 10790 119,90 € 11990

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Beurer LB 55 on höyrystävä ilmankostutin, joka tekee sisäilmasta paremmin hengitettävän ja miellyttävämmän myös iholle. Höyrystävä ilmankostutin on hygieenisin ja Allergia- ja Astmaliiton suosittelema.

Beurer LB 55 ilmankostuttimessa vesi on erillisessä 6 litran vesisäiliössä. Kostuttimen tuottama höyry on kuumaa, mutta laitteen sisällä on kuumaa vettä vain hyvin pieni määrä laitteen pohjalla olevassa höyrystinkupissa. Sen ansiosta kuuma vesi ei pääse aiheuttamaan palovammoja, vaikka lapsi tai lemmikki sattuisi laitteen kaatamaan. Itse kostutin ei myöskään kuumene. Beurer LB55 on huomattavasti turvallisempi kuin perinteiset kostuttimet, joiden sisällä on monta litraa kuumaa vettä.

Höyrystinkuppiin laitettavat kalkkityynyt eliminoivat vedessä olevan kalkin tehokkaasti ja ehkäisevät kalkin kertymistä höyrystimen pintaan.

Beurer LB 55 on saatavana myymälästämme Helsingissä heti! Yhteystiedot

Toimitus myös muualle Suomeen nopeasti.

 
Beurer LB55 on hygieeninen ja helppokäyttöinen ilmankostutin.

Kuiva huoneilma ärsyttää ihoa, limakalvoja ja hengitysteitä. Se lisää myös ilman pölyisyyttä ja sähköisyyttä. Sisäilman kuivuus vaivaa erityisesti talvisin kun ulkona on kylmää ja kuivaa ja sisätiloja lämmitetään voimakkaasti. Ilmankostuttimien avulla ilma pysyy aina terveellisenä ja miellyttävänä. Jokaisessa makuuhuoneessa tulisi talvikaudella olla oma ilmankostutin.

Beurer LB55 ilmankostutin keittää veden höyryksi, jonka ansiosta höyry on hygieenistä, hajutonta ja bakteeritonta. Allergia- ja astmaliitto suosittelee höyrystävää ilmankostutinta.

Beurer LB55 ilmankostuttimen kalkinpoistotyynyt ehkäisevät vesijohtovedessä olevan kalkin kertymistä kostuttimeen. Pakkaus sisältää 10 kalkinpoistotyynyä.

Laitteen tuottama kosteus tulee ohjata niin, että se leviää vapaasti sisäilmaan, eikä kostuta seiniä tai kalusteita. Beurer LB55 kostuttimen tuottaman höyryn voi suunnata haluttuun suuntaan, jonka ansiosta sen voi sijoittaa myös seinän viereen tai muuten ahtaaseen tilaan.

Lisävarusteena saatavan kosteudensäätimen, eli hygrostaatin avulla saa ilmankostuttimen huoneilmaan tuottaman kosteuden pidettyä säädetyssä rajassa.

Kosteudensäätäjä liitetään pistorasiaan ja ilmankostuttimen pistoke liitetään puolestaan kosteudensäätäjään. Kosteudensäätimeen asetetaan haluttu kosteusprosentti. Hygrostaatti mittaa nykyisen ilmankosteuden elektronisella kosteusmittauksella ja katkaisee kostuttimesta virran kun haluttu kosteustaso on saavutettu. Virta kytkeytyy jälleen kun huoneilman kosteus on laskenut alle säädetyn rajan.
Lisätietoa: Kosteudensäätäjä
 
Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB55
 • Ihanteellinen alle 50 m² huonetilaan
 • Teho: 365W
 • Kaksi höyrytystehoa: 200 ml/h ja 400 ml/h
 • Vesisäiliö kestää noin 15 tuntia täysteholla ja 30 tuntia puoliteholla
 • Irrotettava suuri vesisäiliö, tilavuus 6 litraa
 • Ylikuumenemissuoja
 • Automaattinen virrankatkaisu, kun vesisäiliö on tyhjä
 • Vaihdettava kalkinpoistotyyny (mukana tulee 10 kappaleen pussi + yksi valmiina) 
 • Mitat: leveys 31 cm, syvyys 23 cm ja korkeus 35 cm
 • Paino 3kg
Arvostele tämä tuote

27.02.2021 - DrBird

Toimii niin kuin pitääkin. Sanotaan että meillä on pehmeä ja hyvä vesi kraanassa mutta silti tulee viikon käytöstä kova sotku höyrykammion pohjassa. Mutta kai se on hyvää että jää koneeseen.