Ilmansuodatinta metritavarana

Säästät ostamalla suodatinta metritavarana!

 

Allergia-apu myy aktiivihiilisuodatinta ja Filtrete suodatinkangasta mattona, josta voi itse leikata saksilla tarvittavan kokoisia paloja. Verkkokaupastamme voit ostaa eri kokoisia valmiiksi leikattuja paloja, mutta myymme suodatinmateriaalia myös määrämittaan leikattuna. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja tilaa tarvitsemasi määrä suodatinta. 
 

Filtrete suodatinkangas metritavarana

Filtrete on enemmän kuin siitepölysuodatin, sillä se estää tehokkaasti myös pienten saastehiukkasten pääsyn sisätiloihin. Filtrete on tehokkuudestaan huolimatta harvarakenteista, jonka ansiosta raitis ilma pääsee hyvin sen läpi. Allergia-apu myy Filtrete GSU-60 suodatinkangasta halutun kokoisina paloina. Rullasta suoraan leikattuna leikkaus sisältyy neliöhintaan. Rullan leveys on 114 cm (GSU-60). Minimitilaus suoraan rullasta leikattuna on 20 cm.

Filtrete GSU-60 suodattimen perushinta on 37 €/m2.

Voit tilata Filtrete suodatinkangasta valmiissa pakkauksissa verkkokaupastamme: Filtrete suodatin pakkauksissa
 

Aktiivihiilisuodatin metritavarana
 

Aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta hajuja ja kaasumaisia epäpuhtauksia, myös useiden ilmanpuhdistimien (mm. Elixair) tuottamaa otsonia. Aktiivihiilisuodatinmatto soveltuu laitteisiin, jossa käytetään vastaavaa materiaalia ja johon suodattimen saa kiinnitettyä. Useissa laitteissa hiilisuodatin on kiinnitettynä kehikkoon, josta vanhan aktiivihiilisuodatinmateriaalin saa irrotettua ja johon uuden, sopivan kokoiseksi leikatun suodattimen voi kiinnittää esim. teipillä. Rullan leveys on 47 cm.

Voit tilata aktiivihiilisuodatinta valmiissa pakkauksissa verkkokaupastamme: Aktiivihiilisuodatin pakkauksissa

 

 

       
       
       
       
       
     
 

 

 
     

 

 
   

 

 

 

 
   

 

 


 

   
   
   
   
   
   
   
   

Huom! Jos haluat noutaa aktiivihiilisuodatinta myymälästämme määrämittaisena tai rullasta leikattuna palana, niin toivomme sinun tekevän tilauksesi etukäteen, jotta voimme leikata suodattimen valmiiksi.