Ilmanvaihtoventtiilin suoja

Ei varastossa

26,00 Meidän hinta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
KOKO (suluissa varastosaldot)
Määrä: kpl

Ilmanvaihtoventtiilin suoja on:
- Venttiilin näkösuoja
- Ilmanohjain
- Äänenvaimennin.

Tuloilmaventtiilit eivät yleensä näytä kauniilta. Ne ovat pääasiassa muovisia ja pitempään käytössä olleet  venttiilit ovat lisäksi likaantuneita ja kellastuneita.  Venttiilin päälle kiinnitettävä, pelkistetty suoja peittää ulkonäöllisesti häiritsevän venttiilin. Tarvittaessa suojan voi maalata seinän väriin sopivaksi.

Suoja ehkäisee vetoa, sillä se hajottaa suoran ilmavirtauksen ja  estää kylmää tuloilmaa puhaltamasta suoraan alaspäin. Lisäksi se vaimentaa kanavan kautta tulevia ääniä kun ääniaallot joutuvat kiertämään suojan.

Suoja valmistetaan maalatusta alumiinista. Se kiinnitetään venttiilin päälle yhden ruuvin avulla. Useissa venttiilimalleissa sen voi myös kiinnittää venttiilin kauluksen alle ilman ruuveja.

Ilmanvaihtoventtiilin suoja on saatavana 27 cm ja 7,6 cm syvänä sekä 20 cm leveänä ja 7,0 cm syvänä. Suoja sopii käytettäväksi useimpien venttiilimallien kanssa.

Tuloilmaventtiilien suodatin on tärkeää vaihtaa säännöllisesti. Suojan poistaminen ja takaisin laitto suodatinvaihdon yhteydessä on erittäin helppoa, sillä se nostetaan vain paikoilleen.
 
Valmistettu maalatusta alumiinista. Takapinnassa on ääni- ja kondenssieristys.

Mitat:
270 x 270 mm (paino 323 g)  tai 200 x 200 mm (paino 192 g)

Kiinnitys yhdellä ruuvilla tai tuloilmaventtiilin kauluksen alle.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.