Korvausilmaventtiilit

Puhdas ja meluton korvausilma

Painovoimainen tai koneellisella poistolla varustettu ilmanvaihto edellyttää poistuvan ilman korvaavan korvausilman johtamista sisätiloihin. Suurin syy sisäilmaongelmiin ennen 1990-lukua rakennetuissa kiinteistöissä on juuri korvausilman puute, jonka järjestäminen on lähes aina panos-/hyötysuhteeltaan paras tapa parantaa sisäilman laatua. Erikoisalaamme on puhtaan ja meluttoman tuloilman järjestäminen käytössä oleviin, painovoimaisella tai koneellisella poistoilmanvaihdolla varustettuihin kiinteistöihin. Käytämme tuloilmaratkaisuissamme yleensä erittäin tehokasta Filtrete suodatinta, joka pysäyttää käytännössä kaikki likaavat hiukkaset sekä allergiaa aiheuttavat siitepölyt ja homeitiöt. Filtrete pysäyttää tehokkaasti mm. liikenteen ja puun pienpolton aiheuttamia, terveydelle vaarallisimmiksi todettuja pieniä saastehiukkasia.

Meillä on myös ammattitaitoinen asennuspalvelu.

Lisätietoa: Raittiin ilman johtaminen sisätiloihin

 

Yleisimmin käytetyt korvausilmaratkaisumme:

- Velco korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle tai tuuletusluukkuun. Omakoti- ja rivitaloissa on myös yleensä mahdollista tehdä uudet läpiviennit ulkoseiniin.

- Aa-rakoventtiiliratkaisu asennetaan ikkunaan ja se on useimmiten helpoin ja edullisin tapa järjestää korvausilma kiinteistöihin, joissa ei ole tuuletusluukkuja tai valmiita korvausilmakanavia. 

- Mobair tuloilmalaitteilla riittävän ja puhtaan ilmanvaihdon saa varmistettua kaikissa olosuhteissa.

Asennamme myös painovoimaisen ilmanvaihdon poistoilmaventtiilejä sekä sähkökäyttöisiä poistoilmapuhaltimia ja tuulen voimalla toimivia vedonparantajia. Taloyhtiöille ilmainen esittely ja arviointikäynti!

 

Huom! Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu uuden vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Toimitamme suodattimet useisiin tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe ja Fresh ja teemme suodatinvaihdot edullisesti.
Lue lisää
Järjestys: