Ilmastointilaite Dolceclima Air Pro 14 Wifi

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 5 kpl

828,90 82890 Meidän hinta
910,00 € 91000 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 910,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

Olimpia Splendidin tehokkain siirrettävä ilmastointilaite Dolceclima AirPro 14 nyt Wifilla varustettuna.

Dolceclima AirPro 14 Ilmastointilaitteen viilennysteho on peräti 3,52 kW. Tehokkuuteensa nähden AirPro 14 on hiljainen ilmastointilaite.  

Uusissa malleissa kylmäaineena on R290.

Olimpia Splendidin tuotteet ovat ilmastointilaitteista hiljaisimpia. Ilmastointilaitteiden kompressorit pitää kuitenkin aina selvästi kuuluvaa ääntä, jonka vuoksi markkinoilla ei ole täysin hiljaisia laitteita. 

Siirrettävässä ilmastointilaitteessa on poistoputki, jonka kautta lämmin ilma ja kosteus puhalletaan ulos. Yleensä ilma johdetaan ulos ikkunan kautta, jolloin kätevin ja toimivin tapa on kiinnittää  ikkunaan määrämittainen levy tai huomaamaton, läpinäkyvä pleksi. Putki on tällöin helppo kiinnittää ja irrottaa, eikä lämmin ilma pääse ikkunan kautta takaisin sisälle. Me teetämme pleksejä 1-2 viikon toimitusajalla, joten pleksi kannattaa tilata ajoissa.

Myymälämme osoite on Sturenkatu 43, Helsinki.
Olemme avoinna arkisin klo 9-17. Keskiviikkoisin olemme auki klo 9-18.


Siirrettävä Olimpia Dolceclima ilmastointilaite viilentää ilman kotona ja työpaikalla.

Viilentää ja poistaa kosteutta, vähentäen  lämpimän ja kostean ilman aiheuttamaa nihkeyttä. Toimii myös pelkkänä kosteudenpoistajana.

Valmistaja antaa laitteelle tilasuositukseksi noin 55 m2. Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista. Olennaista on myös se, miten lämmin ilma johdetaan ulos. Tehon kannalta on tärkeää kiinnittää poistoputki niin, ettei lämmin ilma pääse saman tien sisälle. 

Ilmastointilaite erottaa lämpimän ja kylmän ilman, puhaltaen kylmän ilman sisälle ja lämpimän ilman putken kautta ulos. Useimmissa asunnoissa  kätevin tapa lämpimän ilman ulos johtamiseen on kiinnittää mittojen mukainen levy tai pleksi tuuletusikkunaan kesän ajaksi. Näin ilmastointilaite jäähdyttää tehokkaammin ja putki on nopea ja helppo kiinnittää ja irrottaa. Läpinäkyvä pleksi on huomaamaton, eikä se ei pimennä ikkunaa, vaan näyttää normaalilta lasilta. Pleksit teetetään mittatilauksena ja niitä on saatavana meiltä. Tarvittaessa käymme myös mittaamassa ikkunaan sopivan pleksin koon ja asennamme pleksin ja ilmastointilaitteen käyttövalmiiksi. Pleksien toimitusaika on normaalisti 1-2 viikkoa.

Tilaa ikkunaasi sopiva pleksi ajoissa, niin saat ilmastointilaitteen toimintakuntoon ennen helteitä!

 

Dolceclima AirPro 14 Ilmastointilaite ominaisuudet:
Siirtämistä helpottavat pyörät
Pestävät suodattimet
Kiertomäntäkompressori
Tangentiaalipuhallin
Huonetermostaatti
Kaukosäädin
24 tunnin ajastin.

Dolceclima Air Pro 14 ilmastointilaitteen äänenpainetaso on alimmillaan 50,5 - 52 dBA. Tämä on perinteinen tapa ilmoittaa äänitaso. Äänen virallinen mittaustapa muuttui muutama vuosi sitten, jonka vuoksi laitteen tyyppikilvessä ilmoitetaan uuden standardin mukaisesti äänen tehotaso, joka on max 63 dBA.


Voit tulla tutustumaan laitteisiin myymälässämme! 

Linkki: Kaikki Olimpia ilmastointilaitteet


Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro suomenkielinen ohjekirja.

Valmistajan tuotesivut englanniksi


Meiltä myös ilmalämpöpumput käyttökuntoon asennettuina! Ilmalämpöpumput

Automaattinen kondenssiveden poisto. Ei vaivalloista vesisäiliön tyhjentämistä!
Dolceclima AirPro 14 Wifi ilmastointilaite

Jäähdytysteho 3,52 kW
m2 suositus 20 - 55 m2
Äänenpainetaso (min-max) 50-52 dBA
Äänentehotaso max 63 dB(A)
Jännite 230 - 50 V-Hz
Nimellistehontarve 1,35 kW
Kylmäaine R290
Ilmamäärä 350 - 420 m3/h
Kuivausteho 3,5 l/h
Puhallin nopeuksia 3
Mitat (l x k x s) 490 x 765 x 425 mm
(pakkauksessa 535 x 890 x 487 mm)
Letkun pituus 1,5 m, halkaisija 120 mm
Paino 34 kg (pakkauksen kanssa 39 kg)
Energian hyötysuhde 2,6
Energiatehokkuusluokka A
Takuu 2 vuotta
Arvostele tämä tuote

16.07.2021 - Heinis

Täyttää odotukset niin hyvässä kuin pahassakin; kylmää syntyy tehokkaasti, ja ääntä. Yllättävän nopeasti oppii nukahtamaan 59dB:n melussa, kun tämä puhaltaa 20°C ilmaa jäähdytääkseen makuuhuoneen, jossa on ennestään 29°C. Asennus raitisilmaventtiillin on suhteellisen helppo, mutta kannattaa suunnitella huolella. Ikkunasovitteella ei juurikaan tee mitään ilman erikseen ostettavaa ikkunasarjaa, joka ei kuulu valikoimaan. Laitteen mukana tulee supistus 150/125 mm, eli rautakaupan osilla pärjää siitä eteenpäin.