ALE 22 %
  • Viilentävä/lämmittävä ilmastointilaite Dolceclima Brezza 10 HP Wi-Fi
  • Viilentävä/lämmittävä ilmastointilaite Dolceclima Brezza 10 HP Wi-Fi

Viilentävä/lämmittävä ilmastointilaite Dolceclima Brezza 10 HP Wi-Fi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 4 kpl

696,00 69600 Meidän hinta
895,00 € 89500 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 895,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

Uusi Dolceclima Brezza 10 HP Wi-Fi on hiljainen ilmastointilaite, joka tarpeen mukaan viilentää, lämmittää tai poistaa kosteutta.

Kesällä laitetta käytetään yleensä asuintilojen viilentämiseen, kylmempinä aikoina sitä voi käyttää lämmitykseen, jolloin sen vuosittainen käyttöaika pitenee. Erityisen hyvin lämmitysominaisuus sopii tiloihin, joissa on lämmityksen lisäksi tarvetta tehostaa ilmanvaihtoa ja poistaa kosteutta. esim. kellarin tai autotallin lämmitykseen ja kuivana pitämiseen.

Kuten valmistajan muissakin uusissa ilmastointilaitteissa, käytetään laitteessa ympäristöystävällistä jäähdytyskaasua R290, joka on myrkytön ja omaa matalan ympäristöllisen lämmityspotentiaalin (GWP). 

Siirrettävässä ilmastointilaitteessa on poistoputki, jonka kautta lämmin ilma ja kosteus puhalletaan ulos laitteen ollessa jäähdytystilassa. Yleensä ilma johdetaan ulos ikkunan kautta, jolloin kätevin ja toimivin tapa on kiinnittää  ikkunaan määrämittainen levy tai huomaamaton, läpinäkyvä pleksi. Putki on tällöin helppo kiinnittää ja irrottaa, eikä lämmin ilma pääse ikkunan kautta takaisin sisälle. Me teetämme pleksejä 1-2 viikon toimitusajalla, joten pleksi kannattaa tilata ajoissa.

Dolceclima Brezza 10 ilmastointilaite on saatavana myymälästämme heti!

Myymälämme osoite on Sturenkatu 43, Helsinki.
Olemme avoinna arkisin klo 9-17. Keskiviikkoisin olemme auki klo 9-18.

Siirrettävä Olimpia Dolceclima Brezza 10 -ilmastointilaite viilentää kesäilmaa kotona tai työpaikalla sekä lämmittää kylmempien kausien aikana.

Viilentää ja poistaa kosteutta, vähentäen lämpimän ja kostean ilman aiheuttamaa nihkeyttä. Laite sisältää lämpöpumpun ja se toimii myös pelkkänä kosteudenpoistajana. 

Jäähdytyksessä valmistaja antaa laitteelle tilasuositukseksi noin 10-30 m². Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista. Olennaista on myös se, miten lämmin tai kylmä ilma johdetaan ulos. Tehon kannalta on tärkeää kiinnittää poistoputki niin, ettei lämmin ilma pääse saman tien sisälle. 

Ilmastointilaite erottaa lämpimän ja kylmän ilman, puhaltaen kesäisin kylmän ilman sisälle ja lämpimän ilman putken kautta ulos, tai lämpimän ilman huoneeseen ja kylmän ilman poistoputken kautta pois lämmittimen ollessa aktivoituna. Useimmissa asunnoissa kätevin tapa lämpimän tai kylmän ilman ulos johtamiseen on kiinnittää mittojen mukainen levy tai pleksi tuuletusikkunaan kesän ajaksi. Näin ilmastointilaite jäähdyttää tai lämmittää tehokkaammin; putki on nopea ja helppo kiinnittää ja irrottaa. Läpinäkyvä pleksi on huomaamaton, eikä se ei pimennä ikkunaa, vaan näyttää normaalilta lasilta. Pleksit teetetään mittatilauksena ja niitä on saatavana meiltä. Tarvittaessa käymme myös mittaamassa ikkunaan sopivan pleksin koon ja asennamme pleksin ja ilmastointilaitteen käyttövalmiiksi. Pleksien toimitusaika on normaalisti 1-2 viikkoa.

Ominaisuudet:
Wi-Fi yhteys
Yhteensopiva äänikontrollerin kanssa
Siirtämistä helpottavat pyörät
Pestävät suodattimet
Kiertomäntäkompressori
Lämpöpumppu
Tangentiaalipuhallin
Kaukosäädin
24 tunnin ajastin.

Dolceclima Brezza 10 HP Wi-Fi ilmastointilaitteen äänenpainetaso on alimmillaan 51 dB(A).

Linkki: Kaikki Olimpia ilmastointilaitteet

Valmistajan tuotesivut englanniksi


Meiltä myös ilmalämpöpumput käyttökuntoon asennettuina! Ilmalämpöpumput
Brezza 10 HP Wi-Fi ilmastointilaite

Jäähdytysteho 2,6 kW
Tilasuositus 10 - 30 m²
Äänenpainetaso (min-max) 51-65 dBA
Äänentehotaso max 65 dB(A)
Jännite 230 - 50 V-Hz
Nimellistehontarve  kW
Kylmäaine R290
Ilmamäärä asetuksittain 300 / 270 / 240 m³/h
Kuivausteho 1,4 litraa/h
Puhallinnopeuksia 3 kpl 
Mitat (l x k x s)  440 x 683 x 357 mm
(pakkauksessa 474 x 885 x 376 mm)
Letkun pituus 1,5 m, halkaisija 120 mm
Paino 30 kg (pakkauksen kanssa 33 kg)
Energian hyötysuhde 2,6 (viilennyksessä)
Energiatehokkuusluokka A
Takuu 2 vuotta

Käyttöohje
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.