LightAir CellFlow Mini 100 sininen ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 5 kpl

169,00 16900 Meidän hinta
189,00 € 18900 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 189,00 €

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 149,00 € 298,00 € Osta

Pienikokoinen LightAir CellFlow Mini ilmanpuhdistin sopii erinomaisesti työpöydälle tai pieneen huoneeseen. Puhdistimen paino on vain 1 kg ja sen mitat ovat noin 20 cm x 20 cm x 9 cm, joten sen saa sopimaan pieneenkin tilaan.

CellFlow Mini on laitteen fyysiseen kokoon nähden erinomaisen tehokas ja hiljainen. Harvarakenteisen ja sähköistetyn suodattimen ja suuren ilmavirtauksen ansiosta CellFlow Mini puhdistaa lähiympäristön tehokkaasti pienistäkin hiukkasista, myös bakteereista ja viruksista.

Ilmanpuhdistimen suurin puhdistusteho on 100 m³/tunti äänitason ollessa 38 dB. Yöaikaan makuuhuoneessa tai muulloin kun äänitaso ei saa häiritä, kannattaa käyttää pientä tehoa, jolloin äänitaso on ainoastaan 20 dB, mutta ilmamäärä kuitenkin 45 m³/tunti.

LightAir CellFlow Mini käyttää samaa teknologiaa kuin Cair DEP -ilmanpuhdistimet. Suomessa tehty ilmanpuhdistintesti osoitti Cairin tehokkuuden ja hiljaisuuden, sillä Cair todettiin laadukkaiden ilmanpuhdistimien joukosta parhaimmaksi.

Kodeissa ilman puhtaus on tärkeintä makuuhuoneissa, joissa vietetään suurin osa kotonaoloajasta. Sen vuoksi puhdistimia tarvitaan isommassa asunnossa useampia.

Huom! Saat LightAir CellFlow Mini ilmanpuhdistimesta -20 € lisäalennuksen kun ostat niitä vähintään 2 kpl.

 

CellFlow Mini toimii tehokkaasti, ilmanvastuksen ja äänitason silti pysyessä alhaisena. Ilmanpuhdistimen tehokkuus suhteessa äänitasoon on ylivertainen. Patentoitu EcoPrecision -suodatin toimii staattisella sähköllä. Suodatinyksikön sähköistetty lieriö mahdollistaa jopa nanohiukkasia poistavan erottelukyvyn. Nanohiukkasten kokoluokkaan kuuluvat mm. puun poltossa syntyvät hiukkaset, pakokaasujen hiukkaset sekä virukset.

Puhdistin ei tuota otsonia tai muita haitallisia yhdisteitä huoneilmaan. Useat ionisaattorit tuottavat otsonia ilmaan sivutuotteena, mutta CellFlow mini ilmanpuhdistimessa otsonin tuotto on saatu eliminoitua ionisaatiokammion muotoilun ja erittäin tehokkaan erittelevän suodatinyksikön avulla.


CellFlow mini on ekologinen puhdistin, sillä suodatin on valmistettu kierrätysmateriaalista ja puhdistin on erittäin energiapihi (kulutus vain 1,5 - 3 W).  Esisuodatin ja EcoPrecision-suodatin puhdistetaan normaaliolosuhteissa muutaman viikon välein. Hiukkassuodatin (EcoPrecision) vaihdetaan n. 18 kk:n välein.

Puhdistimia voi myös vuokrata. CellFlow Mini  -ilmanpuhdistimen vuokra vähintään kolmen kuukauden jaksona on 26,00 €/kk. 
  • väri: vaaleansininen
  • kaksi tehoasentoa; ilmavirtaukset (CADR) 45 m3/h ja 100 m3/h (max 20 m² huoneeseen)
  • äänenpainetasot: ykkösteholla 20 dB (SPL), kakkosteholla 38 dB (SPL)
  • erotteluaste: PM 0.1 saakka (0.1µm; nanohiukkasia tai ultrapienhiukkasia)
  • sähkönkulutus täysiteholla 1.5-3 W
  • mitat ( k x l x s) 21.6 cm x 21 cm x 8.6 cm
  • paino 1 kg
  • suodattimen vaihtoväli 18 kk (riippuen käyttöasteesta)
  • suodatin valmistettu kierrätyspaperista
  • 12 kk:n takuu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.