ALE 33 %
  • LightAir Evolution valkoinen ilmanpuhdistin
  • LightAir IonFlow 2.0 Evolution valkoinen ilmanpuhdistin
  • LightAir IonFlow 2.0 Evolution valkoinen ilmanpuhdistin

LightAir IonFlow 2.0 Evolution valkoinen ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 9 kpl

319,00 31900 Meidän hinta
479,00 € 47900 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 319,00 €

Määrä: kpl
LightAir ilmanpuhdistin poistaa pienimmätkin hiukkaset, myös virukset tehokkaasti ja lähes äänettömästi!

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin. LightAir toimii äänettömästi, eliminoiden ultrapienetkin hiukkaset sisäilmasta, mukaan lukien virukset. 

Lattialle tai tasolle sijoitettava LightAir IonFlow Evolution poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa. LightAir imee virukset ilmasta sähköisesti varattuun hiukkaskerääjään, eikä se tuota ilmaan virtausta, joka voisi saada virukset leviämään ilmassa. 

Muut värit musta ja kulta

LightAir IonFlow ilmanpuhdistimesta ei hankinnan jälkeen koidu juuri lainkaan käyttökuluja, koska puhdistimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa suodattimia tai muita osia ja laitteen sähkönkulutus on minimaalinen, vain 7 W.

Kaikissa LightAir IonFlow ilmanpuhdistimissa on sama tekniikka ja sama teho. Mallien ero on jalustassa ja laitteen värissä. Evolution malleissa on matalampi jalusta kuin Signature ja IonFlow 500 malleissa. Kaikki mallit voidaan sijoittaa lattialle tai jollekin tasolle, mutta korkeammalla jalustalla varustettu malli on soveliaampi jos haluat sijoittaa ilmanpuhdistimen lattialle.

Lisätietoa englanniksi: Virusten eliminointi huoneilmasta

Lisätietoa: LightAir ilmanpuhdistin

Valmistajan kotisivut englanniksi: IonFlow Evolution ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistin on myös vuokrattavissa!
Sähköposti: a-a@allergia-apu.fi
Puhelin: 09-323 8962
Myymälä: Sturenkatu 43 00550 Helsinki


Vuokrahinta on vähintään 3 kk:n jaksona 29 €/kk = 87 €/3 kk. Jos haluat lunastaa vuokraamasi puhdistimen itsellesi, hyvitämme  ensimmäisestä vuokrajaksosta maksetun summan ostohinnasta täysimääräisenä.

LightAir ilmanpuhdistimien metallinen hiukkaskerääjä vetää sisäilman hiukkasia sähköisesti kuin magneetti. Kerääjästä saa kosketettaessa hyvin pienen ja täysin vaarattoman sähköiskun. Jos tahattoman sähköiskun mahdollisuuden haluaa estää, voi hiukkaskerääjän ympärille asettaa kosketussuojan. Kosketussuoja tulee kaikkien uusien LightAir puhdistimien mukana, mutta vuokrattavissa LightAir puhdistimissa niitä ei aina automaattisesti ole. Jos haluat käyttää kosketussuojaa, niin mainitse siitä vuokratessasi LightAir ilmanpuhdistimen. Puhdistimen toimintaan kosketussuoja ei vaikuta.
 
LightAir IonFlow 2.0 Evolution ilmanpuhdistin

Mitat: 19 cm x 59 cm
Paino: 2,7 kg ilman adapteria
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 5 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.