Mobair 2030s tuloilmalaite

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 16 kpl

Hinta: 275,00
Määrä: kpl
Mobair tuo raikkaan ulkoilman sisälle suodatettuna ja vedottamasti. Asennetaan vanhan raitisilmaventtiilin tilalle tai uuteen läpivientiin.

Mobair 2030S ilmanvaihtolaite sisältää innovatiivisen toimintamallin, jossa ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.2 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen.
RAIKASTA KORVAUSILMAA SISÄLLE SUODATETTUNA JA VEDOTTAMASTI!

- tehontarve vain 1.2 W

Tuloilmapuhaltimella varustettu Mobair 2030s tuloilmalaite sopii vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman.

Mobair 2030s on uudentyyppinen tuloilmalaite. Erikoisen laitteesta tekee se, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1,2 W tehoinen puhallin sekoittaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Patentoitu säleikön muotoilu takaa vedottoman lopputuloksen.

Mobair 2030s on helppo asentaa ja huoltaa.

Laitteen mukana toimitetaan asennuskehys ja kiinnitysruuvit. Ø 100 mm putkeen sopiva M5 tason suodatin kuuluu pakettiin, mutta vaihtoehtoisesti mukaan saa selkeästi tehokkaamman, Ø 100 mm putkeen sopivan F7-F9 tason Filtrete suodatuksen. Kanavasuodattimen avulla saadaan siitepölyt ja pienetkin saastehiukkaset eliminoitua tehokkaasti. Lisätietoa: Kanavasuodatin

Mobair asennus meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti! Pyydä tarjous!


Vaihtosuodattimet:
Alkuperäinen Mobair putkisuodatin (M5)
Tehokkaampi Filtrete VS-100 (>F7)


 
 
  • Ilmamäärä 19–28 dm³/s, josta ulkoilmaa 6-12 dm³/s
  • Äänitaso 27 dBA / 19 dm³/s
  • Takuu 2 vuotta
  • Sähköliitäntä 1,2 W, 12 V DC (pistotulppamuuntaja)
  • Mitat: 220 x 220 x 60
  • Valmistettu Suomessa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.