Velco VS-100 suodatin korvausilmaventtiiliin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 991 kpl

7,90 790 Meidän hinta
8,17 € 817 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 8,17 €

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
4 7,90 € 31,60 € Osta
12 7,45 € 89,40 € Osta
50 7,19 € 359,50 € Osta
200 6,70 € 1340,00 € Osta

Tiedostot

Velco venttiilissä käytettävä suodatin on markkinoiden tehokkain. Se pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja likaavat saastehiukkaset, mutta päästää silti raittiin ulkoilman hyvin sisälle. Suodatin estää tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todettujen, mm. liikenteen ja puun polton tuottamien pienhiukkasten pääsyn sisätiloihin raittiin ilman mukana. 

Velco suodattimen materiaali on erityinen, sillä siinä on pysyvä, staattinen sähkövaraus, Sähköinen varaus vetää hiukkaset kiinni suodattimeen, jonka ansiosta suodatin pysäyttää hyvin pienetkin saastehiukkaset, vaikka se on harvarakenteinen ja päästää raittiin ilman hyvin lävitseen.

Velco -ilmanvaihdon suodattimille ja korvausilmaventtiileille on myönnetty Allergiatunnus®. Allergiatunnus on merkki siitä, että tuote täyttää allergiakriteerit.

 Allergia- ja Sisäilma-apu myy ja käyttää Velcon alkuperäisiä Filtrete suodattimia!

Suodattimista annetaan määräalennukset, jolloin hinta/kpl laskee määrän kasvaessa. Voit ostaa tuotetta verkkokaupasta tai myymälästämme.

Markkinoilla myydään Velco suodattimina myös aivan eri materiaalista valmistettuja ns. tarvikesuodattimia, jotka voivat olla huomattavasti edullisempia, mutta joiden suodatusteho on vain murto-osa Velcon oikeisiin suodattimiin nähden. Tarvikesuodattimet päästävät lisäksi raittiin ilman huonommin lävitseen.

Korvausilmaventtiilien asennukset meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti.

Pyydä tarjous!

Suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava 2-6 kk:n välein. Haja-asutusalueilla vaihtoväli on 6-12 kk. Suodattimen vaihtaminen säännöllisesti on tärkeää, sillä hiukkasista täyttynyt suodatin tukkeutuu ja sen suodatusteho heikkenee vähitellen.

Taloyhtiöt huom!

Vastuunjakotaulukon mukaan ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu taloyhtiölle.

Meiltä löytyy suodattimia kaikkiin yleisimpiin korvausilmaventtiileihin ja
teemme myös suodatinvaihdot edullisesti. Pyytäkää tarjous!

Palvelumme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta isoissa kohteissa voimme tehdä suodatinvaihtoja myös kauempana.
 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.