Velco VS-100 vaihtosuodatin korvausilmaventtiiliin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 366 kpl

Hinta: 8,30 830
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
4 7,40 € 29,60 € Osta
12 7,00 € 84,00 € Osta
50 6,70 € 335,00 € Osta
200 6,24 € 1248,00 € Osta

Tiedostot

Markkinoiden tehokkain suodatin päästää raittiin ulkoilman sisälle, mutta pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja likaavat saastehiukkaset. Suodatin estää tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todettujen pienhiukkasten pääsyn sisätiloihin raittiin ilman mukana.

Velco suodattimen materiaali on erityinen, sillä siinä on pysyvä, staattinen sähkövaraus, Sähköinen varaus vetää hiukkaset kiinni suodattimeen, jonka ansiosta suodatin pysäyttää hyvin pienetkin saastehiukkaset, vaikka se on harvarakenteinen ja päästää raittiin ilman hyvin lävitseen.

Markkinoilla myydään Velco suodattimina myös aivan eri materiaalista valmistettuja ns. tarvikesuodattimia, jotka voivat olla edullisempia, mutta joissa ei ole sähkövarausta. Sen vuoksi niiden suodatusteho on vain murto-osa Velcon oikeisiin suodattimiin nähden, eivätkä ne myöskään päästä raitista ilmaa lävitseen yhtä hyvin. 
Suodattimen vaihtaminen Velco korvausilmaventtiiliin on helppoa ilman työkaluja.

Suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava 2-6 kk:n välein. Haja-asutusalueilla vaihtoväli on 6-12 kk.
Suodattimen vaihtaminen säännöllisesti on tärkeää, sillä hiukkasista täyttynyt suodatin tukkeutuu ja sen suodatusteho heikkenee vähitellen.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.