VS-100 Velco vaihtosuodatin korvausilmaventtiiliin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 338 kpl

Hinta: 7,80
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
4 7,00 € 28,00 € Osta
12 6,60 € 79,20 € Osta
50 6,24 € 312,00 € Osta
150 5,99 € 898,50 € Osta
400 5,85 € 2340,00 € Osta

Tiedostot

Markkinoiden tehokkain suodatin päästää raittiin ulkoilman sisälle, mutta pysäyttää siitepölyt ja saastehiukkaset, myös terveydelle haitallisimmat pienhiukkaset.

Huom! Lähtöhinta lasketaan yhden kappaleen hinnasta. Muiden pakkauskokojen hinta lasketaan lisäämällä kyseisen koon yhteydessä mainittu hinta lähtöhintaan.

Velco venttiilin suodatin on korvausilmaventtiilehin sopivista suodattimista selkeästi tehokkain. Sen materiaali on erityinen, sillä siinä on pysyvä, staattinen sähkövaraus, Sähköinen varaus vetää hiukkaset kiinni suodattimeen, jonka ansiosta suodatin pysäyttää hyvin pienetkin saastehiukkaset, vaikka se on harvarakenteinen ja päästää raittiin ilman hyvin lävitseen.

Markkinoilla myydään Velco suodattimina myös aivan eri materiaalista valmistettuja suodattimia, jotka voivat olla edullisempia, mutta joiden suodatusteho perustuu vain suodattimen tiheyteen. Sen vuoksi niiden suodatusteho on murto-osa Velcon suodattimiin nähden, eivätkä ne myöskään päästä raitista ilmaa lävitseen yhtä hyvin. 
Suodattimen vaihtaminen Velco korvausilmaventtiiliin on helppoa ilman työkaluja.

Suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava 2-6 kk:n välein. Haja-asutusalueilla vaihtoväli on 6-12 kk.
Suodattimen vaihtaminen säännöllisesti on tärkeää, sillä hiukkasista täyttynyt suodatin tukkeutuu ja sen suodatusteho heikkenee vähitellen.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.