Saneeraukseen Velco VSR-100, AN-10

108,00 Meidän hinta
129,42 € Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 108,00 €

Velco VS-100 suodatin korvausilmaventtiiliin
Velco kehikkolangat
Velco VT-100 valkoinen termostaattinen korvausilmaventtiili
Asennuslevy, Velco AN-10: 220 mm x 220 mm / ø 100 mm
Määrä: kpl
Velco raitisilmaventtiilillä saat raittiin ulkoilman sisälle ilman katupölyä tai -melua. 

Termostaatilla varustettu Velco raitisilmaventtiili  säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan
 ja on lähes vedoton.

Velco venttiilille annetaan 10-vuoden takuu!


Meiltä myös asennus !

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan.

Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Velco venttiili on varustettu markkinoiden tehokkaimmalla suodatuksella. Filtrete suodatin päästää raittiin ilman lävitseen, mutta pysäyttää pienetkin saastehiukkaset. Tehokas suodatus ehkäisee myös seinäpintojen likaantumisen. Suodatinvaihto käy käden käänteessä ilman työkaluja. Velco venttiilin suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava vähintään 6 kk:n välein. Velco venttiilin suodatin

Velco VSR tuloilmaventtiili suodattimineen asennetaan vanhan venttiilin tilalle. Vanha raitisilmaventtiili poistetaan ja Velco venttiili asennetaan sen tilalle olemassa olevaan tuloilmakanavaan. Asennuslevy peittää tuloilma-aukon ja levyn kaulus pitää venttiilin paikallaan, eikä venttiiliä tarvitse kiinnittää ruuveilla. Suodattimen vaihtoon ei tarvita työkaluja ja se käy käden käänteessä.

Mikäli Velco venttiilin tai muiden venttiilien ulkonäkö ei miellytä silmää, voi venttiilin päälle kiinnittää tyylikkään metallisen suojan. Ulkonäöllisten seikkojen lisäksi suoja vaimentaa ääntä ja vähentää vetoa. Ilmanvaihtoventtiilin suoja


Tuote sisältää termostaattisen Velco raitisilmaventtiilin (VT-100), Filtrete suodatuksen ja asennuslevyn. Neliskanttista venttiiliä uusittaessa käytetään yleensä neliskanttista asennuslevyä (AN-10 tai AN-11). Jos vanha venttiili on pyöreä, käytetään pyöreää levyä (AP-10 tai AP-11).  

Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu!

Asennuksen yhteydessä Allergia-apu kiinnittää venttiileihin ilmanohjaimen, jonka avulla tuloilma saadaan suunnattua ylöspäin kylminä vuodenaikoina. Vedon tunne ehkäistyy kun kylmä ilma ei putoa suoraan alas, vaan kiertää huoneen yläosan kautta ennen saapumistaan oleskeluvyöhykkeelle.

Vuoraamme lisäksi vanhan tuloilmakanavan pohjan ja seinämien alaosan, jotta kanavan pohjalle vuosikymmenten mittaan kertynyt pöly ei pääse leviämään ilmavirran mukana tuloilmaan ja likaamaan suodatinta. 

Taloyhtiöt huom! Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu uuden vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Toimitamme suodattimet Velco venttiileihin ja teemme suodatinvaihdot edullisesti. Samassa yhteydessä korjaamme myös mm. putki- tai julkisivuremonttien yhteydessä asennettujen Velco venttiilien asennusvirheitä ja parannamme venttiilien toimintaa vuoraamalla ilmanvaihtokanavan alaosan ja kiinnittämällä venttiileihin vedon ehkäisevän ilmanohjaimen.

Lisätietoa: Raitisilmaventtiilin saneeraus