ALE 20 %
  • Keraaminen suolapiippu

Suolapiippu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 58 kpl

Hinta: 47,20 4720 59,00 € 5900
Määrä: kpl

Keraaminen suolapiippu

Suolapiippu helpottaa hengitystieallergisten ja astmaatikkojen oloa. Suolapiipussa on samat vaikuttavat aineet kuin suolahuonehoidossa. Euroopan luolista kerättyä terveysvaikuisia suolakristalleja sisältävä piippu kulkee mukana missä vain. Keraaminen suolapiippu valmistetaan käsityönä. 

Suolapiipun normaali käyttöaika on 15-20 min/vrk. Piipun suolakristallit riittävät noin kolmen vuoden säännölliseen käyttöön.

Suolapiippu voi auttaa mm.
- hengitystieallergioihin
- astmaan
- krooniseen nuhaan ja yskään
- kuorsaukseen
- tupakoinnista johtuviin hengitysoireisiin

Hengitysteitä voi hoitaa yksinkertaisin keinoin: Suolapiippu ja vesipiippu ovat pienikokoisia, helppokäyttöisiä ja edullisia välineitä hengitysteiden itsehoitoon. Hyvin pienellä vaivalla pystyy hengitystiet pitämään puhtaampina ja ehkäisemään allergiaoireita ja tulehduksia. Monet allergikot ja astmaatikot ovat hengitysteitään hoitamalla voineet vähentää myös lääkitystään, mutta sitä ei suositella tehtäväksi omatoimisesti.

Keraaminen suolapiippu on erinomainen myös lahjana. Alennus nyt -20%!

Voiko Suolapiippu auttaa koronavirukseen?

Hengitysliiton tiedotteen mukaan keuhkosairauksia sairastavat ovat koronaviruksen riskiryhmässä. Kuten tavallinen flunssa, myös koronaviruksen aiheuttama influenssa, voi olla näille henkilöille vaikeampi kuin tavallinen flunssa. Keuhkosairauden vaikeusaste vaikuttaa koronavirustartunnan vaarallisuuteen.

Hyvässä hoitotasapainossa oleva astma ja/tai allergia pienentää riskiä. Myös, jos keuhkojen toimintakyky on alentunut esim. keuhkoahtaumataudin, bronkiektasian tai keuhkojensiirron vuoksi, riski on suurempi.

• Suola puhdistaa limakalvoja ja kiihdyttää niiden aineenvaihduntaa.
• Suola lisää keuhkoputken limakalvojen eritystä ja solujen uudismuodostusta edesauttaen keuhkorakkuloiden normalisoitumista.
• Suola poistaa nestettä ja näin vähentää keuhkoputken limakalvojen turvotusta.
• Suolalla on bakteereja tuhoava ominaisuus. Se vähentää bakteerien kiinnittymistä hengitysteiden limakalvojen soluihin.
• Hyväkuntoiset limakalvot eivät ole yhtä alttiita virustartunnoille kuin huonokuntoiset.
• Suolahoidolla ei pystytä parantamaan jo olemassa olevia sairauksia, mutta oireita pystytään lievittämään ja vaivoja ennaltaehkäisemään.
• Suola ei tuhoa viruksia, mutta parantaa limakalvojen vastustuskykyä ja edesauttaa paranemisprosessia.
Suolapiippu sopii lapsille ja aikuisille. Sillä ei ole sivuvaikutuksia ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa lääkkeen kanssa samaan aikaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.