ALE 20 %
  • Vedonparantaja katolle, alumiinia

Tuulivoimainen alumiininen vedonparantaja katolle Ø150mm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 112,00 11200 140,00 € 14000
Määrä: kpl

Katolle asennettava vedonparantaja tehostaa painovoimaisen ilmanvaihdon vetoa tuulen avulla. Vedonparantajissa turbiini pyörii aina samansuuntaisesti riippumatta tuulen suunnasta tai nopeudesta.

Vedonparantaja, jota kutsutaan myös hormi-imuriksi, tehostaa hormin vetoa ja estää hormia toimimasta väärinpäin.

Vedonparantaja on valmistettu alumiinista. Materiaali on kevyttä, eikä ruostu.

Vedonparantajat sopivat suoraan pyöreisiin Ø 150 mm hormeihin (putken ulkomitta hieman yli 150 mm). Yläreunaltaan tasaisiin hormeihin ne saa asennettua lisävarusteena saatavan asennuskauluksen avulla.

Vedonparantajan jalusta

Asennuksen hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Yksityisasiakkaat voivat laittaa asennuksen osuuden kotitalousvähennykseksi verotuksessa. Asennuksen saa Helsingin seudulla yleensä nopeasti.

Isommista määristä voimme antaa edullisen tarjouksen!

 

 

 

 

Osta myös

  • Vedonparantajan jalusta, alumiinia

    Vedonparantajan jalusta alumiinia

    29,00 €

Vedonparantajaa voi käyttää omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa, sekä mökeissä, autotalleissa, varastoissa ym. rakennuksissa, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

Painovoimainen ilmanvaihto toimii kohtuullisen hyvin Suomen viileässä ilmastossa. Jotkin poistohormeista pyrkivät kuitenkin toimimaan väärään suuntaan, puhaltaen likaista ja kylmää ilmaa huonetiloihin. Tästä aiheutuu huomattavaa viihtyvyys- ja terveyshaittaa. Vedonparantajan avulla painovoimainen ilmanvaihto saadaan toimimaan oikeaan suuntaan, jolloin hormi pysyy talvellakin lämpimänä ja paremmin vetävänä. 

Kesällä painovoimaisen ilmanvaihto toimii heikommin, jolloin vedonparantaja auttaa sen tehostamisessa.  

Riittävä korvausilma on ehdoton edellytys painovoimaisen ilmanvaihdon toiminnalle. Jos rakennuksessa ei ole korvausilmaa, on se sinne järjestettävä, sillä ilmanvaihto ei voi toimia oikein jos puolet ilmanvaihdosta puuttuu. Nykyisin korvausilman saa tuotua sisätiloihin hyvin vedottomasti ja ilman ulkoilman siitepölyjä tai saastehiukkasia.

Lisätietoa:  toimiva-ilmanvaihto-yksinkertaisesti
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.