Velco VLR-100 termostaattiventtiili uuteen läpivientiin, terra ulkoritilä

112,00 Meidän hinta

Velco VS-100 suodatin korvausilmaventtiiliin
Velco seinäputki VR-100
Velco jatkoputki FR-100
Velco kehikkolangat
Velco YG-100 ulkoritilä, terra
Velco VT-100 valkoinen termostaattinen korvausilmaventtiili
Määrä: kpl
Velco raitisilmaventtiilillä saat raittiin ulkoilman sisälle hallitusti ja huolettomasti, ilman siitepölyjä tai pieniäkään saastehiukkasia.

Termostaatilla varustettu Velco-VT raitisilmaventtiili säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan ja on lähes vedoton.

Velco venttiilille annetaan 10-vuoden takuu!

Meiltä myös asennus !

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana

Velco venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Velco venttiilin Filtrete pienhiukkassuodatin on markkinoiden tehokkain. Se päästää raittiin ulkoilman sisälle, mutta pysäyttää siitepölyt ja terveydelle haitallisimmiksi todetut pienet saastehiukkaset. Tehokas suodatus ehkäisee myös seinäpintojen likaantumista. Suodatinvaihto käy käden käänteessä ilman työkaluja. Velco venttiilin suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava vähintään 6 kk:n välein. Velco venttiilin suodatin

Mikäli Velco venttiilin tai muiden venttiilien ulkonäkö ei miellytä silmää, voi venttiilin päälle kiinnittää tyylikkään metallisen suojan. Ulkonäöllisten seikkojen lisäksi suoja vaimentaa ääntä ja vähentää vetoa. Ilmanvaihtoventtiilin suoja

Velco VLR-100 termostaattinen korvausilmaventtiili uuteen läpivientiin:

Paketti sisältää Velco VT-100 termostaattisen korvausilmaventtiilin, Filtrete suodatuksen, seinäputken, jatkoputken ja ulkoritilän.

Läpivienti porataan halkaisijaltaan 105 mm terällä. Jos seinän paksuus on enemmän kuin 29 cm, tarvitaan toinen jatkoputki, jonka hinta on 8,00 €.

Lisätietoa: Velco termostaattiventtiili

Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu!

Asennuksen yhteydessä Allergia-apu kiinnittää Velco venttiileihin ilmanohjaimena toimivan joustavan tiivisteen, jonka avulla tuloilmaa saadaan suunnattua kylminä vuodenaikoina. Yleensä kylmä ilma kannattaa suunnata ylöspäin, jolloin kylmä ilma ei putoa suoraan alas, vaan kiertää huoneen yläosan kautta ennen saapumistaan oleskeluvyöhykkeelle. Vedon tunne saadaan näin ehkäistyä ja kylmän tuloilman lämmittäminen huoneen yläosassa olevan lämpimän ilman avulla säästää myös energiaa.

Tule käymään tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla kun haluat tilata asennuksen.