Velco VT-80 pienennetty termostaattiventiili ruskea

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 7 kpl

89,00 8900 Meidän hinta
Määrä: kpl
Termostaatilla varustettu Velco VT raitisilmaventtiili säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan. Velco raitisilmaventtiilillä saat raittiin ulkoilman sisälle hallitusti

Venttiiliin on saatavana putkimainen, huipputehokas Filtrete pienhiukkassuodatin lisävarusteena. Se sisältää kehikkolangat ja vaihtosuodattimen.

Velco venttiilille annetaan 10 vuoden takuu!

Tämä on pelkkä venttiili; mikäli olet asentamassa venttiilin tuuletusluukuun tarvitset tämän sijaan paketin VTR-100, korvaamassa toista venttiiliä paketin VSR-100, tai asentamassa uuteen läpivientiin paketin VLR-100.

 

Korvausilmaventtiilien asennukset meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti.
Pyydä tarjous!

Velco venttiilin pienennetty malli toimii muuten samalla tavalla kuin tavallinen Velco venttiili, mutta sitä ei voi ruuvata kiinni tuuletusluukkuun, vaan se on kiinnitettävä liimalla. Seinäasennuksessa ei Velco venttiilejä ruuvata kiinni muutenkaan.

Termostaattinen Velco venttiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle. Termostaatti
ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.