Fresh venttiilin karkeasuodatin 100 mm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 8 kpl

3,65 365 Meidän hinta
4,56 € 456 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 3,65 €

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
5 2,78 € 13,90 € Osta
Fresh 100 korvausilmaventtiilin suodatin. Sopii pyöreisiin Fresh venttiileihin, jossa ilmanvaihtokanavan halkaisija on noin 10 cm. Itse venttiilin halkaisija on noin 18 cm.

Suodatin pysäyttää isoimmat hiukkaset ja sen voi pestä useita kertoja. Suodatin tulee pestä vähintään kerran vuodessa. Ajan mittaan suodatin hapertuu ja se on vaihdettava.

Fresh 100 korvausilmaventtiiliin on saatavana myös tehokkaampi siitepölysuodatin, joka eliminoi ilmassa leijuvia hiukkasia, kuten siitepölyjä paremmin kuin perussuodatin. Fresh 100 siitepölysuodatin
 

Taloyhtiöt huom!


Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle.

Suodattimet saa meiltä tukkuhintaan ja teemme suodatinvaihdot edullisesti. Palvelumme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta isoissa kohteissa voimme tehdä suodatinvaihtoja myös kauempana.

Fresh venttiili kiinnitetään seinään ruuveilla ja ellei venttiiliä ole liimattu kiinni seinään, saa venttiilin irrotettua helposti. Jos haluat Fresh suodattimia moninkertaisesti tehokkaamman, pienetkin saastehiukkaset eliminoivan suodatuksen, voit irrottaa venttiilin ja työntää ilmanvaihtoputkeen Railuft kanavasuodattimen. Suodatin tuloilmakanavaan

Fresh venttiilin muoviosat hapertuvat ajan mittaan ja venttiilin mekanismi lakkaa toimimasta. Pitkään käytössä ollut venttiili on yleensä myös likaantunut ja kellastunut. Sen vuoksi raitisilmaventtiili on syytä uusia, jolloin sen voi vaihtaa moderniksi Velco venttiiliksi. Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen, sillä se säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan. Velco venttiilin suodatin pysäyttää tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut pienet saastehiukkaset.
Velco korvausilmaventtiili
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.