Fresh venttiilin suodatin 100 mm 4 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 11,90
Määrä: kpl
Fresh korvausilmaventtiilin suodatin. Sopii pyöreisiin Fresh venttiileihin, jossa ilmanvaihtokanavan halkaisija on noin 10 cm. Itse venttiilin halkaisija on noin 18 cm.

Suodatin pysäyttää isoimmat hiukkaset ja sen voi pestä useita kertoja. Suodatin tulee pestä vähintään kerran vuodessa. Ajan mittaan suodatin hapertuu ja se on vaihdettava.

Pakkaus sisältää 4 kpl suodattimia.


 
Fresh venttiili kiinnitetään seinään ruuveilla ja ellei venttiiliä ole liimattu kiinni seinään, saa venttiilin irrotettua helposti. Jos haluat moninkertaisesti tehokkaamman, pienetkin saastehiukkaset eliminoivan suodatuksen, voit irrottaa venttiilin ja työntää ilmanvaihtoputkeen kanavasuodattimen. Suodatin tuloilmakanavaan

Fresh venttiilin muoviosat hapertuvat ajan mittaan ja venttiilin mekanismi lakkaa toimimasta. Pitkään käytössä ollut venttiili on yleensä myös likaantunut ja kellastunut. Sen vuoksi raitisilmaventtiili on syytä uusia, jolloin sen voi vaihtaa moderniksi Velco venttiiliksi. Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen, sillä se säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan. Velco venttiilin suodatin pysäyttää tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut pienet saastehiukkaset.
Velco korvausilmaventtiili
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.