LightAir CellFlow Mini ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 71 kpl

Hinta: 189,00
Määrä: kpl

UUTUUS!


Erittäin pienikokoinen Cairin DEP-teknologiaan perustuva ilmanpuhdistin LightAir CellFlow Mini on saapunut. Puhdistimen paino on vain 1 kg ja sen mitat ovat noin 20 cm x 20 cm x 9 cm, joten sen saa sopimaan sellaiseenkin huoneeseen, jossa tila on vähissä.

CellFlow Minissä yhdistyvät erinomainen tehokkuus ja hiljainen toiminta. Patentoidun, harvarakenteisen sähköistetyn suodattimen ja suuren ilmavirtauksen ansiosta CellFlow Mini puhdistaa pienen huoneen nopeasti ja hiljaisesti.

Ilmanpuhdistimen suurin puhdistusteho on 100 m³/tunti äänitason ollessa 38 dB. Yöaikaan makuuhuoneessa kannattaa käyttää pientä tehoa, jolloin äänitaso on ainoastaan 20 dB, mutta ilmamäärä kuitenkin 45 m³/tunti.

LightAir CellFlow Mini käyttää samaa teknologiaa kuin Cair DEP -ilmanpuhdistimet. Suomessa tehty ilmanpuhdistintesti osoitti Cairin tehokkuuden ja hiljaisuuden, sillä Cair todettiin laadukkaiden ilmanpuhdistimien joukosta parhaimmaksi.
CellFlow Mini toimii tehokkaasti, ilmanvastuksen ja äänitason silti pysyessä alhaisena. Ilmanpuhdistimen tehokkuus suhteessa äänitasoon on ylivertainen. Patentoitu EcoPrecision -suodatin toimii staattisella sähköllä. Suodatinyksikön sähköistetty lieriö mahdollistaa jopa nanohiukkasia poistavan erottelukyvyn. Ionisaatiokammion muotoilu ja erittäin tehokas kondensaattorilla toimiva erittelevä suodatinyksikkö eliminoivat ionisointiin tyypillisesti liittyvän otsonin tuoton.

CellFlow mini on ekologinen puhdistin, sillä suodatin on valmistettu kierrätysmateriaalista ja puhdistin on erittäin energiapihi (kulutus vain 1,5 - 3 W).  Esisuodatin ja EcoPrecision-suodatin puhdistetaan normaaliolosuhteissa muutaman viikon välein. Hiukkassuodatin (EcoPrecision) vaihdetaan n. 18 kk:n välein.

Puhdistimia voi myös vuokrata. CellFlow Mini  -ilmanpuhdistimen vuokra vähintään kolmen kuukauden jaksona on 26,00 €/kk . 
  • kaksi tehoasentoa; ilmavirtaukset (CADR) 45 m3/h ja 100 m3/h (max 20 m² huoneeseen)
  • äänenpainetasot: ykkösteholla 20 dB (SPL), kakkosteholla 38 dB (SPL)
  • erotteluaste: PM 0.1 saakka (0.1µm; nanohiukkasia tai ultrapienhiukkasia)
  • sähkönkulutus täysiteholla 1.5-3 W
  • mitat ( k x l x s) 21.6 cm x 21 cm x 8.6 cm
  • paino 1 kg
  • suodattimen vaihtoväli 18 kk (riippuen käyttöasteesta)
  • suodatin valmistettu kierrätyspaperista
  • 12 kk:n takuu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.