Velco V-80 valkoinen korvausilmaventtiili ilman termostaattia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 1 kpl

43,00 4300 Meidän hinta
Määrä: kpl
Termostaatilla varustettu Velco VT raitisilmaventtiili säätyy automaattisesti ulkolämpötilan mukaan. Velco raitisilmaventtiilillä saat raittiin ulkoilman sisälle hallitusti

Venttiiliin on saatavana putkimainen, huipputehokas Filtrete pienhiukkassuodatin lisävarusteena. Se sisältää kehikkolangat ja vaihtosuodattimen.

Velco venttiilille annetaan 10 vuoden takuu!

Tämä on pelkkä venttiili; mikäli olet asentamassa venttiilin tuuletusluukuun tarvitset tämän sijaan paketin VTR-100, korvaamassa toista venttiiliä paketin VSR-100, tai asentamassa uuteen läpivientiin paketin VLR-100.

 

Korvausilmaventtiilien asennukset meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti.
Pyydä tarjous!

Termostaattinen Velco venttiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle. Termostaatti ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Filtrete suodattimella varustettuna Velco venttiili päästää raittiin ilman sisälle, mutta estää pientenkin saastehiukkasten pääsyn sisätiloihin. Filtrete on selkeästi tehokkain raitisilmaventtiileihin soveltuvista materiaaleista. Velco venttiilin suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava vähintään 6 kk:n välein. Velco venttiilin suodatin

Meillä on kokemusta Velco venttiileistä jo sen kehittelyvaiheista lähtien. Kehitimme mm. asennuslevyn, jonka avulla Velco venttiilin asennus vanhan venttiilin tilalle onnistuu kertakäynnillä, nopeasti ja siististi. Myös asennukset teemme kokemuksella, nopeasti ja lopputuloksen kannalta paremmin kuin yleisremonttifirmojen tekemänä.

Mikäli Velco venttiilin tai muiden venttiilien ulkonäkö ei miellytä silmää, voi venttiilin päälle kiinnittää tyylikkään metallisen suojan. Ulkonäöllisten seikkojen lisäksi suoja vaimentaa ääntä ja vähentää vetoa. Ilmanvaihtoventtiilin suoja

Velco VT korvausilmaventtiili voidaan asentaa vanhan venttiilin tilalle, uuteen läpivientiin tai tuuletusluukkuun. Lisätarvikkeet asennustavasta riippuen.


Velco vanhaan kaupunkiasuntoon

Velco puiseen tuuletusluukkuun

Velco uuteen läpivientiin

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili

Myymme ja asennamme myös ikkunaan asennettavia korvausilmaventtiilejä.

Lisätietoa: Korvausilmaventtiili ikkunaan 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.