Vanhatuote: Aa rakoventtiili Filtrete suodattimella

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 30,00 3000
Määrä: kpl

Tiedostot

Kun ikkunasta tehdään tuloilmaikkuna, saadaan raikas korvausilma sisälle hallitusti ja vedottomasti.

Aa-rakoventtiili on ainoa ikkunaan asennettava korvausilmaventtiili, joka estää myös pienhiukkasten pääsyn sisätiloihin raittiin ilman mukana. Suodatin kiinnitetään ikkunanpuitteen vastapuolelle, jolloin sille saadaan tarpeeksi suuri pinta-ala, jotta voidaan käyttää markkinoiden selkeästi tehokkainta, pienetkin saastehiukkaset suodattavaa Filtrete suodatinmateriaalia.
 
Aa-korvausilmaventtiili ikkunaan:

- Vanhasta ikkunasta saadaan tuloilmaikkuna helpolla tavalla. Ilma lämpiää ikkunoiden välissä ennen kuin se virtaa sisätiloihin.

- Ilma saadaan sisälle ilman melua tai pieniäkään saastehiukkasia. Suodattimen vaihto on helppoa ilman työkaluja.

- Julkisivuun ei tule mitään muutoksia

- Suodatin kiinnitetään ikkunanpuitteen vastapuolelle, jonka ansiosta suodattimen pinta-alasta saadaan suuri  (Aa-56 venttiilissä 250 cm2)

- Aa-rakoventtiili on erittäin siisti ja huomaamaton. Koska suodatin ei ole venttiili yhteydessä, ei se myöskään kasvata venttiilin kokoa. Siksi venttiili ei asuintilan puolella tule ikkunasta ulospäin kuin hyvin vähän.

- Asennus on asukkaan kannalta mahdollisimman siisti, huoneistoon ei tule lainkaan pölyä.

- Aa-rakoventtiili on edullinen tapa saada asuntoon hallitusti sisään johdettu, puhdas ja meluton korvausilma.

Aa-rakoventtiilit ovat ainoat ikkunaan jälkiasennettavat korvausilmaventtiilit, jotka suodattavat ilmansaasteet tehokkaasti ja täyttävät Suomen rakentamismääräysten vaatimukset tuloilman suodatukselle.

Vaikka Aa-rakoventtiili on varustettu markkinoiden parhaimmalla suodatuksella, on se silti hinnaltaan edullinen. Meidän asentamana Aa-rakoventtiili (venttiili + asennus) maksaa normaalisti vain 80-115 €/kpl + matkakulu ja työpisteen pystytys yhteensä 47 €. Hinta pätee pääkaupunkiseudulla. 


Ikkunoihin kannattaa asentaa niin pitkät venttiilit kuin niihin mahtuu. Näin korvausilman määrä riittää paremmin ja venttiiliä voi aina tarvittaessa säätää pienemmälle.

Makuuhuoneessa raikkaan korvausilman saanti on erityisen tärkeää, jonka vuoksi niihin tulee aina asentaa mahdollisimman pitkä venttiili tai vaihtoehtoisesti kaksi lyhyempää. Makuuhuoneessa, jossa nukkuu enemmän kuin yksi ihminen, on aina hyvä olla kaksi venttiiliä, jotta ilma pysyy raikkaana koko yön yli.

Värivaihtoehdot valkoinen ja tummanruskea.

Ammattitaitoinen asennus  pääkaupunkiseudulla, pyydä tarjous!

Asunto-osakeyhtiöille teemme esittely- ja arviointikäynnin ilmaiseksi.


Lisää tietoa: Rakoventtiilit


Tuote/ Venttiilin pituus/ Suodatin/ Jyrsitään aukko. Mitat cm. Värit: Valkoinen ja ruskea.

AA-26/ 26/ 17/ 16
AA-30/ 32/ 26/ 25
AA-43/ 41/ 35/ 34
AA-56/ 56/ 51/ 50
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.