Airocide GCS ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Fotokatalyyttisellä hapetusteknologialla toimiva ilmanpuhdistin on huipputehokas, eliminoiden 99,9987% kaikista biologisista ja kemiallisista epäpuhtauksista. 

Turvallinen ja ympäristöystävällinen Airocide ilmanpuhdistin tuhoaa ilmaa puhdistaessaan virukset, bakteerit, homeitiöt, siitepölyn ja sienet sekä muut haitalliset pienhiukkaset että kaasut. Laite ei tuota otsonia vaan päinvastoin eliminoi sitä ilmasta ja pienentää kokonaisvaltaisesti sisäilman VOC -yhdisteitä.

Airocide -ilmanpuhdistimen avulla huolehdit sekä asiakkaiden että työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista, vaikutat sairauspoissaoloihin ja yleiseen työviihtyvyyteen.

Airocide -teknologia on kehitetty yhteistyössä Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto NASA:n ja Wisconsinin yliopiston (Wisconsin Center for Space Automation and Robotics) kanssa. Alunperin teknologia kehitettiin  kansainvälisen avaruusaseman ISS:n käyttöön, eliminoimaan bakteerien ja virusten aiheuttamia tartuntoja. Yhteistyön tuloksena saatiin kehitettyä fotokatalyyttinen reaktio, joka tuottaa puhdasta ja raikasta ilmaa tuhoamalla 99,9987 % kaikista biologisista ja kemiallisista epäpuhtauksista, kuten viruksista, bakteeri- ja homeitiöistä, siitepölystä, sienistä ja muista haitallisista pienhiukkasista.

Airocide ilmanpuhdistimet sopivat toimistoihin, hotelleihin, luokkahuoneisiin, sairaaloiden leikkaussaleihin ym, jossa tarvitaan tehokasta ilmanpuhdistusta.

Ainoa Airocide ilmanpuhdistimen vaatima huolto on reaktokammion vaihto 12-15 kk välein. Kammion vaihto on hyvin helppoa ja se sujuu hetkessä, joten laitteen huoltoon ei kulu aikaa juuri lainkaan.  

Airocide GCS-malliston ilmanpuhdistimet voidaan asentaa myös seinälle tai kattoon. Mallistoon kuuluu kolme eri kokoista ilmanpuhdistinta; GCS 25, GCS 50 ja GCS 100, jotka soveltuvat erikokoisiin tiloihin. 

Airocide GCS-malliston hinnat alkaen 4500 € (alv 0). ​​​
Airocide ilmanpuhdistimet ovat myös vuokrattavissa.  

Ota yhteyttä! Teemme veloituksettoman arviointikäynnin toimistoille, hotelleille, liiketiloihin ym.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Airocide GCS ilmanpuhdistin