Biobe VSA venttiili + allergiasuodatin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 78 kpl

Hinta: 31,00
Määrä: kpl
Allergia-apu asentaa korvausilmaventtiilejä pääkaupunkiseudulla. Soita tai lähetä s-postia kysyäksesi asennuksesta!
BIOBE KARMIVENTTIILI JA ALLERGIASUODATIN
Allergiasuodattimella varustetulla Biobe venttiilillä saadaan allergiaa aiheuttavien siitepölyjen pääsy sisätiloihin estettyä tehokkaasti.
Saa myös karkeasuodattimella (musta).

Biobe venttiileissä suodatinosa on karmin ja venttiilin välissä. Venttiilejä on asennettu kiinteistöihin runsaasti, ja normaalisti ne on varustettu mustalla karkeasuodattimella. Karkeasuodatin on helppo korvata huomattavasti tehokkaammalla allergiasuodattimella. Jos huoneiston nykyiset karmiventtiilit eivät ole Biobe, voi yleensä asentaa pienellä vaivalla allergiasuodattimella varustetut Biobe venttiilit vanhojen karmiventtiilien tilalle .

Venttiili ja suodatinkotelo valmistetaan kestävästä alumiinista

Biobe allergiasuodatin
Biobe allergiasuodattimella saavutetaan noin 90 % suodatusteho esim. koivun siitepölylle. Uuden valmistusteknologian ansiosta ilmamäärä pienenee kuitenkin vain 5-10 % tavanomaisiin rakoventtiilin karkeasuodattimiin verrattuna. Allergiasuodattimen suodatusteho perustuu osin sähköstaattisiin ilmiöihin, jolloin venttiilin avoin rakenne sallii korkean ilmamäärän. Perinteiset tehosuodattimet pienentävät ilmamääriä yli 60 %.

Allergiasuodatin ehkäisee tehokkaasti siitepölyjen pääsyä sisätiloihin, mutta sen kyky suodattaa pieniä saastehiukkasia on selvästi heikompi kuin Filtrete suodattimen.

Biobe venttiili on noin 10 cm suodatinta pitempi, suodattimen pituus antaa tuotteelle (mallille) nimen.

Pakkaus sisältää: Biobe venttiili + suodatusosa (sis. allergiasuodatin) + 2 kpl ruuvia. Ulkosäleikkö ei kuulu pakkaukseen, mutta niitä saa tilauksesta.

Bioben vakioväri on valkoinen, muut värit ovat tilaustuotteita.

Allergia-apu asentaa korvausilmaventtiilejä pääkaupunkiseudulla!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.