Cair DEP 300 ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 595,00 59500

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tutkitusti tehokas ja hiljainen ilmanpuhdistin

Cair ilmanpuhdistimessa yhdistyvät aidosti ja tutkitusti erinomainen tehokkuus ja huomattavan hiljainen toiminta. Patentoidun, harvarakenteisen DEP-suodattimen ja suuren ilmavirtauksen ansiosta Cair puhdistaa huonetilat nopeasti ja erittäin hiljaisesti.

Cair DEP 300 ilmanpuhdistimen max ilmamäärä on 287 m3/h äänitason ollessa vain 21 dB. Puhdistuksen teho vastaa jopa HEPA 14 tasoa.


Suuren puhdistustehonsa ja hiljaisen äänitasonsa ansiosta Cair DEP 300 ilmanpuhdistin sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen ja konttoriin. Cair DEP 300 käyttää samaa tekniikkaa kuin isommat Cair DEP 500 ja Cair DEP 900 puhdistimet. Suomessa tehty ilmanpuhdistintesti osoitti Cairin tehokkuuden ja hiljaisuuden, sillä Cair todettiin laadukkaiden ilmanpuhdistimien joukosta parhaimmaksi.

Cair ilmanpuhdistin kierrättää suuren määrän ilmaa, jonka se puhaltaa ulos laitteen takaa. Sen vuoksi se on parasta sijoittaa lattiatason yläpuolelle ja suunnata ilmavirta poispäin ihmisistä. Ilmavirran voi suunnata myös ihmisiä kohti silloin, kun ilma on sisätiloissa liian lämmin. Tällöin siitä saadaan ilmaa puhdistava tuuletin.


Ilmainen toimitus kun tilaat ilmanpuhdistimen verkkokaupasta!

Allergia- ja Sisäilma-apu myy ja vuokraa Cair ilmanpuhdistimia yksityishenkilöille, yrityksille sekä kaupungeille ym. julkisyhteisöille.

HUOM! Cair DEP 300 ilmanpuhdistin on loppunut varastosta, mutta vuokrakäytöstä palautuneita laitteita on vuokrattavissa.

Cair DEP ilmanpuhdistimet valmistetaan Ruotsissa.

 

Osta myös

 • Cair DEP 300 suodatin

  Cair DEP 300 suodatin

  98,00 €

Cair DEP ilmanpuhdistimet toimivat nerokkaasti suurella teholla, ilmanvastuksen ja äänitason silti pysyessä alhaisena. Cairin tehokkuus suhteessa äänitasoon on ylivertainen.

Patentoitu DEP-suodatin (Disposable Electrostatic Precipitators) toimii staattisella sähköllä. Suodatinyksikön elektrodien kietoma lieriö eliminoi huoneilmasta jopa pienen pienet nanohiukkaset, mukaan lukien virukset.

Harvarakenteisen suodattimen ansiosta ilmanvastus ja äänitaso pysyvät erittäin alhaisina.

Ionisaatiokammion muotoilu ja erittäin tehokas kondensaattorilla toimiva erittelevä suodatinyksikkö eliminoivat ionisointiin tyypillisesti liittyvän otsonin tuoton. Siksi Cair ei tuota tarkoilla mittalaitteillakaan havaittavia määriä otsonia.

Cair on ekologinen puhdistin, sillä suodatin on valmistettu kierrätysmateriaalista ja puhdistin on erittäin energiapihi. Puhallinosa on tehty Saksassa, muuten Cair ilmanpuhdistimet valmistetaan Ruotsissa. DEP suodattimen lisäksi puhdistimessa on vaihtoehtoisesti esisuodatin tai aktiivihiilisuodatin. Esisuodatin ja DEP-suodatin puhdistetaan normaaliolosuhteissa n. 2 kk:n välein ja vaihdetaan n. 18 kk:n välein. Aktiivihiilisuodatin on vaihdettava 2-3 kk:n välein.

Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa diplomityönä tehty ilmanpuhdistintesti vertaili viittä korkealaatuista, isoihin tiloihin soveltuvaa ilmanpuhdistinta. Testiin kuuluvat mittaukset suoritti VTT testilaboratoriossaan. Testin parhaimmaksi puhdistimeksi osoittautui Cair DEP 900 Q. Johtopäätöksissä todettiin mm. että "Cairin DEP-tekniikka on testien perusteella paras testatuissa ilmanpuhdistimissa käytetty hiukkassuodatusmenetelmä" ja yhteenvedon lopuksi mainitaan: "Diplomityössä tultiin siihen lopputulokseen, että ruotsalainen ilmanpuhdistinvalmistaja Cair AB on onnistunut kehittämään laitteen, jolla on mahdollista suodattaa huonetilan ilmasta hiukkasia tehokkaasti ja säilyttää samalla käyttöympäristön olosuhteet ihmisille viihtyisinä".

Cair DEP 300 ilmanpuhdistimen hinta on 595,00 € (479,80 € + alv).
 

Huom! Ilmanpuhdistimen voi myös vuokrata.

Cair DEP 300 ilmanpuhdistimen vuokra vähintään kolmen kuukauden jaksona on 49,00 €/kk (39,51 € + alv). 

Ilmanpuhdistimia vuokrataan tarvittaessa myös lyhyeksi ajaksi, vaikka vain viikonlopuksi esim. juhlatilaisuuksiin.
 • kaksi tehoasentoa; ilmavirtaukset (CADR) 150 m3/h ja 287 m3/h
 • äänenpainetasot: ykkösteholla 12 dB (SPL), kakkosteholla 21 dB (SPL)
 • sähkönkulutus täysiteholla 15 W
 • mitat ( k x l x s) 41 cm x 44 cm x 12 cm
 • paino 7 kg
 • DEP-suodattimen vaihtoväli 18 kk (riippuen käyttöasteesta)
 • suodatin suomalaisen Walkin valmistama, suomalaisesta kierrätyspaperista
 • 2 vuoden takuu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.