SÄÄSTÄ 200 €
  • LifeAir IonFlow 500 ilmanpuhdistin
  • LifeAir ilmanpuhdistin

LightAir IonFlow 500 ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 349,00 34900 549,00 € 54900
Määrä: kpl
LightAir ilmanpuhdistin poistaa pienimmätkin hiukkaset, myös virukset tehokkaasti ja lähes äänettömästi!

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin, joka kykenee  poistamaan huoneilmasta pienempiä hiukkasia kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu puhdistin. 


LightAir IonFlow 500 poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.

Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa. LightAir imee virukset ilmasta sähköisesti varattuun hiukkaskerääjään, eikä se tuota ilmaan virtausta, joka voisi saada virukset leviämään ilmassa. 
 

Huom! Tarjoushintaan myytävät LightAir IonFlow 500 ilmanpuhdistimet ovat käyttämättömiä, mutta ne eivät ole alkuperäispakkauksessa. Laitteen kaikki osat ovat uusia, mutta jalustat ovat olleet laatikossa irrallisina, jonka vuoksi niissä saattaa olla pieniä jälkiä.

LightAir IonFlow 500 on täysin sama malli kuin LightAir IonFlow Signature, mutta väriltään harmaa.


Signature värit ovat valkoinen, musta ja kulta

Lisätietoa englanniksi: Virusten eliminointi huoneilmasta

Ilmainen toimitus verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen!


Lisätietoa: LightAir ilmanpuhdistin
LightAir IonFlow ilmanpuhdistin

Kaikissa LightAir IonFlow ilmanpuhdistimissa on sama tekniikka ja sama teho. Mallien ero on jalustassa ja laitteen värissä. Evolution malleissa on matalampi jalusta kuin Signature ja IonFlow500 malleissa. Kaikki mallit voidaan sijoittaa lattialle tai jollekin tasolle, mutta korkeammalla jalustalla varustettu malli on soveliaampi silloin kun ilmanpuhdistin halutaan sijoittaa lattialle.


LightAirin kotisivut englanniksi

Video LightAir IonFlow ilmanpuhdistimen toiminnasta

Ilmanpuhdistimen voi myös vuokrata. Vähintään 3 kk:n jaksona on vuokrahinta 29 €/kk = 87 €/3 kk. Jos haluat lunastaa vuokraamasi puhdistimen itsellesi, hyvitämme  ensimmäisestä vuokrajaksosta maksetun summan ostohinnasta
täysimääräisenä.

LightAir ilmanpuhdistimien metallinen hiukkaskerääjä vetää sisäilman hiukkasia sähköisesti kuin magneetti. Kerääjästä saa kosketettaessa hyvin pienen ja täysin vaarattoman sähköiskun. Jos tahattoman sähköiskun mahdollisuuden haluaa estää, voi hiukkaskerääjän ympärille asettaa kosketussuojan. Kosketussuoja tulee kaikkien LightAir puhdistimien mukana, mutta ilman tehdaspakkausta toimitettavissa LightAir puhdistimissa niitä ei automaattisesti ole. Jos haluat käyttää kosketussuojaa, niin mainitse siitä ostaessasi tai vuokratessasi LightAir ilmanpuhdistimen. Puhdistimen toimintaan kosketussuoja ei vaikuta.
 
Mitat: 19 x 66 cm
Paino: 2,8 kg ilman adapteria
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 5 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.