ALE 30 %
  • LifeAir IonFlow 500 ilmanpuhdistin
  • LifeAir ilmanpuhdistin

LightAir IonFlow 500 ilmanpuhdistin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 14 kpl

Hinta: 349,00 499,00 €
Määrä: kpl
LightAir IonFlow ilmanpuhdistin toimii äänettömästi, eliminoiden pienimmätkin hiukkaset sisäilmasta, jopa virukset. 

Lattialle tai tasolle sijoitettava LightAir IonFlow 500 poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.


Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa.

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin.


Lisätietoa: LightAir ilmanpuhdistin
 
Ilmanpuhdistimen voi myös vuokrata. Vähintään 3 kk:n jaksona on vuokrahinta 29 €/kk = 87 €/3 kk. Jos haluat lunastaa vuokraamasi puhdistimen itsellesi, hyvitämme  ensimmäisestä vuokrajaksosta maksetun summan ostohinnasta täysimääräisenä.

Valmistajan sivut: LightAir IonFlow 500 ilmanpuhdistin

LightAir ilmanpuhdistimien metallinen hiukkaskerääjä vetää sisäilman hiukkasia sähköisesti kuin magneetti. Kerääjästä saa kosketettaessa hyvin pienen ja täysin vaarattoman sähköiskun. Jos tahattoman sähköiskun mahdollisuuden haluaa estää, voi hiukkaskerääjän ympärille asettaa kosketussuojan. Kosketussuoja tulee kaikkien LightAir puhdistimien mukana, mutta ilman tehdaspakkausta toimitettavissa LightAir puhdistimissa niitä ei automaattisesti ole. Jos haluat käyttää kosketussuojaa, niin mainitse siitä ostaessasi tai vuokratessasi LightAir ilmanpuhdistimen. Puhdistimen toimintaan kosketussuoja ei vaikuta.
 
Mitat: 19 x 66 cm
Paino: 2,8 kg ilman adapteria
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 5 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.