Ilmanpuhdistin Euromate/Plymovent Grace

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 850,00 85000

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Grace on Hollannissa valmistettu, erittäin helppokäyttöinen ilmanpuhdistin esim. toimistoon tai isoon makuu- tai olohuoneeseen.

Gracen max ilmamäärä on 400 m3 tunnissa ja puhdistin on täysin otsonia tuottamaton.


Plymovent ja Euromate tuotteet ovat täsmälleen samat. Niitä on vain valmistettu kahdella eri nimellä, samassa tehtaassa Hollannissa.

Grace ilmanpuhdistin on vuokrattavissa! Vuokrahinta vähintään kolmen kuukauden jaksoissa on 45,00 €/kk.  Jos lunastat puhdistimen ensimmäisen vuokrajakson aikana, hyvitämme maksamasi vuokran ostohinnasta täysimääräisenä.

Lisätietoa vuokrauksen ehdoista: Ilmanpuhdistimen vuokraus
 
Grace ilmanpuhdistin on tornimallinen, eli se on melko korkea (85 cm), mutta se ei vie kovin paljon tilaa lattialta (29 x 38 cm). Grace puhaltaa ilman ylöspäin, jonka ansiosta se ei tuota vetoa, eikä nosta pölyä ilmaan lattialta.

Euromate on Euroopan johtava ilmanpuhdistimien valmistaja. Euromate Grace ilmanpuhdistimissa on erittäin laaja ja tehokas hiukkassuodatin. Suodattimen pinta-ala on peräti 5m2. Suuren puhdistuspinta-alan ansiosta suodatin kestää kauan, sen ilmanvastus pysyy pienenä ja äänitaso alhaisena.

Euromate Grace on helppo käyttää, sillä siinä on vain yksi säätökytkin. Myös laitteen huolto on helppoa. 

Jos haluat parantaa erityisesti hajun ja kaasumaisten epäpuhtauksien poistoa, voi esisuodattimen sijasta käyttää noin 12 mm paksuista aktiivihiilisuodatinta, jolloin puhdistimessa on kaikkiaan kolminkertainen aktiivihiilisuodatin. Aktiivihiilisuodattimen hinta on 17,80 € ja se on vaihdettava noin kolmen kk:n välein. Myynnissä myös esisuodattimen tilalle asetettava suodatin, joka koostuu 6 mm aktiivihiilisuodattimesta ja Filtrete hiukkassuodattimesta (suodatusluokitus on F7). Suodattimen hinta on 17,80 €.
Max. ilmamäärä 400 m3/h
HEPA suodattimen pinta-ala 5 m2
Mitat 38x29x85 cm, paino 13 kg
3 nopeutta
Lattiamalli, vapaasti seisova
Pienellä nopeudella lähes äänetön
Helppo käyttää yhdellä säätimellä
Teho 60 W
Väri: Musta/harmaa


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.