Suojapinnoitus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 10 kpl

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Antimikrobinen suojapinnoite antaa yli vuoden kestävän suojan viruksia ja bakteereja vastaan.

Kosketuspinnat ovat koronaviruksen ja muiden sairauksien tehokkaita levittäjiä. Tähän asti pinnat ovat vaatineet jatkuvaa desinfiointia, mutta nyt pinnoille saa kertakäsittelyllä yli vuoden kestävän suojan viruksia ja bakteereja vastaan.

Airdal suojapinnoite on kustannustehokas tapa pitää pinnat hygienisinä, sillä se tuhoaa bakteerit ja virukset kosketuspinnoilta tutkitusti yli 12 kuukauden ajan. Tyypillisiä käsiteltäviä pintoja ovat mm. ovenkahvat, kaiteet, hanat, käsinojat, urheiluvälineet, hissien painikkeet ym. usein kosketeltavat pinnat.

Airdal pinnoite soveltuu kaikille koville kosketuspinnoille, kuten metalli, muovi, tekstiili, puu, kivi ja lasi.  

Suojapinnoitus perustuu nanoteknologiaan. Pinnoite on testattu dermatologisesti ja se todettu ihmisille eläimille ja ympäristölle turvalliseksi.

Suojapinnoitus ehkäisee henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia.

Suojapinnoitteen tyypillisiä käyttökohteita ovat tilat, joissa useat eri ihmiset koskevat pintoja lyhyen ajan sisällä. Tällaisia tiloja ovat työpaikkojen yleiset tilat, myymälät, ravintolat, hotellit, urheilutilat, terveydenhuollon tilat, päiväkodit ja oppilaitokset, julkiset kulkuneuvot ym.

Airdal-pinnoite perustuu Saksalaiseen innovaatioon ja se on voittanut German Innovation Award 2019 palkinnon. Tuote on testattu laajasti useassa eri tutkimuslaitoksessa.

Suoritetusta pinnoituksesta luovutetaan asiakkaalle sertifikaatti. Sertifikaatti toimii todisteena tiloissa tehdystä antimikrobisesta pinnoituksesta, mikä parantaa työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuudentunnetta.

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on valtuutettu suojapinnoitusasentaja. Pyydä tarjous!

Suojapinnoituksen voi tehdä myös itse.

Lisätietoa Airdal pinnoitteesta englanniksi tai saksaksi täältä: Airdal pinnoite

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Suojapinnoitus