Suojapinnoitus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 10 kpl

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Antimikrobinen suojapinnoite antaa yli vuoden kestävän suojan viruksia ja bakteereja vastaan.

Kosketuspinnat ovat koronaviruksen ja muiden sairauksien pahimpia levittäjiä. Tähän asti pinnat ovat vaatineet jatkuvaa desinfiointia, mutta nyt pinnoille saa kertakäsittelyllä yli 12 kk kestävän suojan viruksia ja bakteereja vastaan. Pitkän kestonsa ansiosta suojapinnoitus on kustannustehokas tapa pitää pinnat hygieenisinä. 

Suojapinnoitteen käyttökohteita ovat tilat, joissa useat eri ihmiset koskevat pintoja lyhyen ajan sisällä. 


Tyypillisiä käsiteltäviä pintoja ovat mm. ovenkahvat, kaiteet, hanat, käsinojat, urheiluvälineet, hissien painikkeet ym. usein kosketeltavat pinnat. 

Yleisimpiä kohteita ovat työpaikkojen yleiset tilat, myymälät, ravintolat, hotellit, urheilutilat, terveydenhuollon tilat, päiväkodit ja oppilaitokset, teatterit, kokoontumistilat, julkiset kulkuneuvot ym.

Koronan ehkäisy työpaikoilla on tärkeää niin henkilökunnalle kuin asiakkaille. Suojapinnoitus antaa suojaa ja parantaa samalla työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden tunnetta. Tehdystä pinnoituksesta annetaan todisteeksi sertifikaatti.

Airdal-pinnoite on Saksalaiseen innovaatio, joka on voittanut German Innovation Award 2019 palkinnon. Tuote on testattu laajasti useassa eri tutkimuslaitoksessa.

Lisätietoa Airdal pinnoitteesta englanniksi tai saksaksi täältä: Airdal pinnoite

Suojapinnoitus perustuu nanoteknologiaan. Pinnoite on testattu dermatologisesti ja se todettu ihmisille, eläimille ja ympäristölle haitalliseksi vain hyvin vähäisessä määrin.

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on valtuutettu suojapinnoitusasentaja.

Pyydä tarjous!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Suojapinnoitus