Suojapinnoitus

Varastossa 10 kpl

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Antimikrobinen suojapinnoite antaa yli vuoden kestävän suojan viruksia ja bakteereja vastaan.

Kosketuspinnat ovat koronaviruksen ja muiden sairauksien pahimpia levittäjiä. Tähän asti pinnat ovat vaatineet jatkuvaa desinfiointia, mutta suojapinnoite antaa kertakäsittelyllä yli 12 kk kestävän suojan viruksia ja bakteereja vastaan. Pitkän kestonsa ansiosta suojapinnoitus on kustannustehokas tapa pitää pinnat hygieenisinä. 

Suojapinnoite soveltuu erityisesti sellaisiin tiloihin, joissa useat eri ihmiset koskevat pintoja lyhyen ajan sisällä. 


Tyypillisiä käsiteltäviä pintoja ovat mm. ovenkahvat, kaiteet, hanat, käsinojat, urheiluvälineet, valokatkaisijat, hissien painikkeet ym. usein kosketeltavat pinnat. 

Kohteita, joihin suojapinnoite yleisimmin tehdään ovat työpaikkojen yleiset tilat, terveydenhuollon tilat, myymälät, ravintolat, hotellit, päiväkodit ja oppilaitokset, urheilutilat, teatterit, kokoontumistilat, julkiset kulkuneuvot ym.

Koronaviruksen ehkäisy työpaikoilla on tärkeää niin henkilökunnalle kuin asiakkaille. Suojapinnoitus parantaa työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuutta ja osoittaa myös, että turvallisuudesta huolehditaan. Tehdystä suojapinnoituksesta annetaan todisteeksi sertifikaatti.

Airdal-suojapinnoite on Saksalainen innovaatio, joka on voittanut German Innovation Award 2019 palkinnon. Tuote on testattu laajasti useassa eri tutkimuslaitoksessa.

Lisätietoa Airdal suojapinnoitteesta englanniksi tai saksaksi täältä: Airdal pinnoite

Suojapinnoitus perustuu nanoteknologiaan. Pinnoite on testattu dermatologisesti ja se todettu ihmisille, eläimille ja ympäristölle haitalliseksi vain hyvin vähäisessä määrin.

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on valtuutettu suojapinnoitusasentaja.

Teemme suojapinnoituksia Helsingin seudulla, Keski-Uudellamaalla ja Lahden seudulla. 

Pyydä tarjous!


 

Arvostele tämä tuote

30.12.2021 - Jarppa

Helppo levittää ja toimii kuten luvattu. Kylppäri kiiltää vielä 6kk jälkeenkin uutuuttaan ja kalkkivesi vain helmeilee pois pinnoilta.

Tarjouspyyntö -
Suojapinnoitus